2777
2789

چند روزه از صبح تا شب توی این سایت میچرخم هیچی درس نمیخونم 

وقتایی هم که قفلش میکنم فکرم اینجاست دلم میخواد همش تاپیک بزنم بقیه بیان نظر بدن😂

کاش از اول بااین سایت آشنا نمیشدم و نمیدونستم نینی سایتی وجود داره🤒

نمیتونم هم که کاربریمو تعلیق کنم که دیگه نیام چون میترسم یبار ضروری باشه بخوام سوال مهمی بپرسم و...

واقعا روزام افتضاح داره میگذره همش تو گوشی تو تاپیکای چرند

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طبیعیه منم وقتی باید درس میخوندم همش میومدم اینجا😂بعد که دیگه درسم تموم شده و بیکار بودم خیلی کمتر اومدم و دیگه برام جذاب نبود😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید

حالا جالبیش اینه ک چیز خاصی ام نداره

بیشترش اعصاب خوردیه

نصف تاپیکا انرژی منفی و دعواعه ولی بازم معتادشیم😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

نی نی سایت خیلی انرژی منفیه خیلییی بشینی بدبختیای مردم رو بخونی و..

هزارتا کاربری تاحالا اینجا ترکوندم 

ولی نمیتونم ازش دل بکنم 

یه مدتی کلا نیومدم سراغش ، انرژی و ژندگیم مثبت شده بود اروم بودم. ولی بازم شروع شد 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

حالا جالبیش اینه ک چیز خاصی ام ندارهبیشترش اعصاب خوردیهنصف تاپیکا انرژی منفی و دعواعه ولی بازم معتاد ...

دقیقا خودم هزاربار اینجا اعصابم له و لورده شده با یه مشت کاربر... یا تاپیکای خیلیی بی معنی ولی نمیدونم چرا دل نمیکنم😑😑😑

تا زمانی که درس داری رمزتو یه عدد سخت بزار که بعدا یادت نیاد 

از مرورگر موزیلا به جای کروم استفاده کن 

موزیلا امکان بلاک سایت هست و تو دیگه نمی تونی بیای سایت 

منم دو روزه همش اینجام. درس ندارم ولی وقتمو به بطالت داره میره..‌ می خوام همین کارارو انجام بدم😅

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@