2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میدونم.یه خط نیست..دقت کن.خط دوم معلومه

وای مثبته .مبارک باشه

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

مبارکت باشه به نظرم بارداری و چون زود امتحان کردی خیلی کمرنگه اخه مال منم عجله داشتم حالش همینقدر کمرنگ بود  ب نظرم چند روز صبر کن برو بتا بده الان بری میگ باز انجام بده اگ‌پاین باشه عددش

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
این داروخانه که رفتم فقط مارک روژان داشت.دوسداشتم این دفعه یه مارک دیگه بگیرم..بازم روژان زدم مثبت ب ...

دست راسته رو سرمن. دعام کن منم امسال بچه دومم باردار بشم حتی شده ناخواسته

شوهرم راضی بشه.

خواهش میکنم اسمم ستاره

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

مبارکت باشه به نظرم بارداری و چون زود امتحان کردی خیلی کمرنگه اخه مال منم عجله داشتم حالش همینقدر کم ...

ممنون عزیزدل..حتما..بله درسته..من طبق تاریخ اقدامم الان 16روز باردارم

دست راسته رو سرمن. دعام کن منم امسال بچه دومم باردار بشم حتی شده ناخواستهشوهرم راضی بشه.خواهش میکنم ...

عزیزدلم.به حق این ماه پربرکت که شما هم به خواست دلت برسی..ان شاءالله هرچی خیره..

من بارداری سومم اگر الله بخواهد

عزیزدلم.به حق این ماه پربرکت که شما هم به خواست دلت برسی..ان شاءالله هرچی خیره..من بارداری سومم اگر ...

اخی عزیزم... بسلامتی خدا واست نگهش داره. من ارزو دومی دارم .واسم دعاکن ممنونت میشم

میتونم بپرسم چرا شوهرتون اینهمه مخالف بچه ی دومه؟؟

مخالف نیستا میگه فعلا نه‌.یکم خرج ومخارج میترسه.میگم بابا خدا بزرگه‌.ما اول تا اخر یکی دیگه میخایم تفاوت سنیشون میره بالا

ممنون عزیزدل..حتما..بله درسته..من طبق تاریخ اقدامم الان 16روز باردارم

باید صبر کنی حداقل ی هفته بشه منم دقیقا ۲۰ ابان اولین اقدام داشتم ۲ اذر اولین روز بارداریم بود تازخ اقدام بری چند روز تا عمل لقاح اینا طول میکشه و بارداری محسوب نمیشه  از ۷_۱۲ روز اگ اشتباه نکنم 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
مخالف نیستا میگه فعلا نه‌.یکم خرج ومخارج میترسه.میگم بابا خدا بزرگه‌.ما اول تا اخر یکی دیگه میخایم ت ...

اره واقعا نذارید اختلاف سنیشون زباد بشه.بچه اولتون چندسالشه؟