2777
2789

اوایلش سخت بود چون همسرم خیلی گارد داشت 

الان دوسال گذشته اوکی،شده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بیشتر ببینید
اره .مثلاً برای عیدی بچه های فامیل هم انتظار داره من بدم .هر چی بهش گفتم برو بانک برای عیدی پول نو ...

حس بد میده به من اینجوری‌

مجردم 

ببین بحث مالیش نیس فقط

خوبه ادم حس کنه اقا حمایت مالی داره و تکیه گاهه

این نظر من هست البته

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا قبل ازدواجمم به خاطر کنکور بی خیال شغلم شدم

بعد ازدواج یه روز رفتم محل کارم هوایی شدم همسرمم گفت خب برو اگه مدوست داری

یکم کارام فشرده شد ولی راضیم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

حس بد میده به من اینجوری‌مجردم ببین بحث مالیش نیس فقطخوبه ادم حس کنه اقا حمایت مالی داره و تکیه گاهه ...

اره .ولی اینش خوبه که برای چند غاز پول بهش التماس نمی کنی  .با حقوقت برای خودت خرید می کنی