2777
2789

سالهاست میگه بخر نخریدم

امسال دوتا دخترم التماس میکردن به زور خریدم

اول که آوردم آنقدر تو دستشون میگرفتن همش حرص میخوردم که نکنین ولی کو گوش شنوا

یکیشون اوکی بود.یکی دیگشون بی‌حال و دست زدم پاهاش عین یخ

شوهرم گفت اینا رو یه لامپ میزارن بالا سرشون که گرم بشن

دخترم رفت از مادرشو هرم لامپ بگیره نورافکن ۵۰۰ وات داد بهش

آورد منم  نمیدونستم

روشن کردم بالاسرشون

حدود ۶۰ ۷۰ سانت فاصله دادم

رفتم سراغ کارام

بعد نیم ساعت اومدم دیدم دوتا مردن😭😭😭😭

داغونم

میترسم کارماشون رو پس بدم

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
بیشتر ببینید

😐💔

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی یه سر بزن به امین اباد😐😐

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

هنوز تو شوکم

کاش این زبون بسته ها رو نمی‌آوردند تو بازار

شرایط خاص میخوان 

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
بیشتر ببینید

بمیرم،جزغاله شدن،زنده زنده سوختن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

کجاس مگه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

یعنی چی؟

بیشتر ببینید