2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم دعوا کردم برام پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 225002 بازدید | 1237 پست

اهان اینم بگم جا نمونه ک شما در اول هر رفتاری بکنید و هر جور عادتشون بدی هموتجوری پیش میره تا اخر

شما از الان حد و حدوداتو بهشون با مهربونی و ارامش بفهمون 

و هر حرفی تیکه ای انداختن هر چقدر بد محل نده و با خوش رویی جواب محبت امیز بده بهشون اینجوری هن خجالت زده میشن از بی ادبیشون هن بعد ی مدت دیگه عادی میشه براشون ک مثلا تو سفره جمع نمیکنی و مدلت فرق داره!!!!!

شما باید خودتو بشناسونی و قرار نیس چون خیلی از عروسا کمک سفره و .... میکنن شمام بکنین!!!!

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مادرشوهرت خیلی بیشعوووووور وعتیقسمهمون اگر کار کنه لطف کرده اگرم نکنه وظیفش نیست که تیکه بارش کنیاون ...

بشقاب خودشو هم نبره؟ عجب 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بیشتر ببینید

چند سالته ؟چقدر بچه ای

اتفاقا اگه سیاست داشتی برای عزیز کردن خودتم شده دوتا لیوان میبردی مگه چند قلم چیز از سر سفره جمع کردن آدم نوکر میشه؟ اگه منم ببینم کسی اینکارو کرده بدم میاد خوب مگه ملکه هست بشینه بخوره بقیه جمع کنن برای احترام هم که شده باید حداقل دو سه تا لیوان ببره.

بعدم قلیون اونا می‌کشیدن تو نمیکشیدی مثلا اگه بو یا دودش بهت میخورد معتاد میشدی؟؟؟؟الان تو جمعا مشروب و یه چیزایی میارن که قلیون هیچی نیست من خودمم گاهی وقتا اگه تو جمعی بیارن میکشم مگه چی میشه با کشیدنش معتاد میشم یا میمیرم 

برای اولین بار نی نی سایتیارو انقد متحد میبینم 

چیکاردی استارتر با دلممم وایییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بیشتر ببینید

اسی رفت برا مادرشوهر گل بگیره بره بگه ببخشید غلط کردم فک کنم

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید
برای اولین بار نی نی سایتیارو انقد متعهد میبینم چیکاردی استارتر با دلممم وایییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم شما املات ۱۹ شد

متحد درسته    نه متهد

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اتفاقیه که افتاده ؛ سعی کن عبرت بگیری واسه بقیه ی زندگیت 

همیشه حرفو تو دهنت مزه مزه کن بعد بگو 

هر حرفی رو نباید زد 

اگه میخوای احترامتو حفظ کنن باید بهشون احترام بذاری 

اینم بدون 

پسری که آدم حسابی باشه خانواده اش رو بخاطر دختری که تازه باهاش آشنا شده ؛ کنار نمیذاره 

اگه این کار رو بکنه دو روز دیگه هم تو رو بخاطر یکی دیگه میذاره کنار 

افتاد ؟

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

برای اولین بار نی نی سایتیارو انقد متعهد میبینم چیکاردی استارتر با دلممم وایییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😅😅😅😅😅😅😅

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
عزیزم بنظرم ب حرف نی نی سایتی ها خیلی گوش نده اینا نود درصدشون خودشون نتونستن از پس خانواده شوهر بر ...

یعنی چی دوس ندارم کسی اشپزخونم بیاد😂😂😂🫥

خب فردا روزی اسی خونش مهمونی داشت هیشکی بهش کمک نمیکنع همه مثل ملکه میشینن حدود رعایت میکنن اسیم جلوشون  تنها کار میکنه 😂😂😂 

اون موقع عمق حرفشو میفهمه😂😂😂

چرا عروس های ما قبل عقد کلی کار میکردن،عقد که کردن از این رو ب اون رو شدن ،کاش قبل عقد همه خود واقعی سون رو نشون بدن،خدا نامزدت رو دوست داشته،الان داره فک می‌کنه می‌تونه باهات ادامه بده یا باید قیدت رو بزنه

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید