2777
2789
عنوان

خدایا سال جدید ما رو از شر زن داداش در امان بدار

| مشاهده متن کامل بحث + 4521 بازدید | 224 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دیگه ادامه نده خواهشاآخه چرا اینکارات میکنی ...خودت چیکارته که نری با ماشین دور زدن مادر و خواهر اون ...

ماشین پارکینگ خونه ی داداشم بود بدون این که بهم بگه می‌برد استفاده می‌کرد. خراب میشد باید خودم هزینه میکردم هی چیزی نگفتم بخاطر داداشم سری آخری خواست ببره گفتم خودم لازمش دارم چنان قیامتی به پا کرد بیا و ببین بعد اون ماجرا اولین باره میخواد بیاد خونمون از استرس نصف انگشت هامو خوردم😂😂

مطمعن باش آدم بده میشی وتمااااام زحمات این چندسالت مالیده میشه وفقط همین حرفای آخرت توذهنشون میمونه! ...

چقدر بد که بعضی آدما نمک نشناسن

بهتره برام مهم نباشه و به خودم لطف کنم نه به اونایی که ارزش خوبیمو نمیدونن.

بهم یه قدرت اراده ای دادی خواهر،حتما حرفامو میزنم و خودمو راحت میکنم.ممنونم ازت که وقت گذاشتی. 

خدا حفظت کنه 😘❤️

چقدر بد که بعضی آدما نمک نشناسنبهتره برام مهم نباشه و به خودم لطف کنم نه به اونایی که ارزش خوبیمو نم ...

عمه ی من هر سال دوسه ماه پیش عروس هاش بود یه بار خونه ی عروسش پاش پیچ خورد لگنش شکست نزدیک بود کارشون به طلاق بکشه. همه میگفتن مراقبش نبودی و فلان

چقدر بد که بعضی آدما نمک نشناسنبهتره برام مهم نباشه و به خودم لطف کنم نه به اونایی که ارزش خوبیمو نم ...

قربونت

فقط بانهایت احترررررام وخونسردی بگوتا حرف وحدیث توش درنیاد

نگواصلانگه نمیدارم،بگو همه باهم وچندروزی درسال

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ماشین پارکینگ خونه ی داداشم بود بدون این که بهم بگه می‌برد استفاده می‌کرد. خراب میشد باید خودم هزینه ...

😐😐😐😐 بزرگترین اشکالت همینه که اون هنوز نیومده تو از رفتار اون هراس داری 

بجا اینکه طلبکار باشی 

گنجشگ های درنده     https://daigo.ir/secret/9647343337

😐😐😐😐 بزرگترین اشکالت همینه که اون هنوز نیومده تو از رفتار اون هراس داری بجا اینکه طلبکار باشی

آبجی بخدا حوصله بحث ندارم مامانم غصه میخوره فشارش میره بالا میگم فقط بیاد بشینه شر درست نکنه و بره همین