2777
2789
عنوان

خدایا سال جدید ما رو از شر زن داداش در امان بدار

| مشاهده متن کامل بحث + 4526 بازدید | 224 پست
گفتم،خواهرشوهر بزرگم گفت مامانم داداشمو خیلی دوس داره،دلش میخواد پیش پسرش بمونه،تا الان پس ادا درمی‌ ...

یعنی چی مامانم داداشمودوست داره؟!!!!راحت مادرشون روانداختن تومیدون شماوخودشون روکشیدن کنار

یعنی چی ادای عروس خوبارودرمیاری؟!!تمام زحماتتوبااین جمله اش برده زیرسوال

میگفتی من ادای خوبارودرمیارم ،شماخوب،مادرتون روببرین مواظبش باشین

این مواقع بایدتندبرخوردکنی وناراحتتیتونشون بدی. تازبونشون به اختیارخودشون باشه،وگرنه هردفعه دوباره نیش میزنن

وخدایی که بشددددت کافیست❣

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه زن داداش سمی داری تاپیکات میبینم همیشه مینالی ازش یه سیاستی یه رفتاری کن باهاش که آتو نتونه بگیره

تاپیک ماشینمو خوندی؟ از بعد اون ماجرا اولین باره میخواد بیاد خونمون چهار ستون بدنم میلرزه😂😂

چه زن داداش سمی داری تاپیکات میبینم همیشه مینالی ازش یه سیاستی یه رفتاری کن باهاش که آتو نتونه بگیره

این آدمامریضن فرشته هم باشی بازم دنبال ایرادهستن

خیلی انرژی دارن براحرف وحدیث،خسته هم نمیشن

این آدمامریضن فرشته هم باشی بازم دنبال ایرادهستنخیلی انرژی دارن براحرف وحدیث،خسته هم نمیشن

یه بار گیر داده بود چرا وسایل بچگی هاتو دادی خواهرزاده هات؟ اونا رو میدادی برادر زادت گفتم اون زمان من اصلا برادرزاده نداشتم گفت باید نگه میداشتی تا بچه دار بشن😂😂

تاپیک ماشینمو خوندی؟ از بعد اون ماجرا اولین باره میخواد بیاد خونمون چهار ستون بدنم میلرزه😂😂

آره دیدم تاپیکاتون اون حضور ذهن ندارم 

ولی وقتی میاد یکم جذبه داشته باش چقدر رو دادین بهش 

کم محلی نکن ولی دیگه نذار زیاده روی کنه 

روابط نمیشه قطع کرد چون به هر حال برادرته ولی یه طوری باشه شمام اذیت نشین

گنجشگ های درنده     https://daigo.ir/secret/9647343337

از من بدش میاد. تمام تلاشش رو میکنه منو پیش داداشم خراب کنه انگار من هووشم

میدونم جی میگی گلم

من یکدونه ازلین سمادارم

فقط چاره اش کناره گیریه،چون اینااصلانمیخان روابط اصلاح وخوب بشه،مدام دنبال حاشیه هستن

بی اهمیت باش وکاره خودتوبکن

این آدمامریضن فرشته هم باشی بازم دنبال ایرادهستنخیلی انرژی دارن براحرف وحدیث،خسته هم نمیشن

اکثرا همین طورین باید راه مقابله باهاشون یاد گرفت 

بعضیام کلا عسل بذاری دهنشون گاز میگیرن

گنجشگ های درنده     https://daigo.ir/secret/9647343337

یعنی چی مامانم داداشمودوست داره؟!!!!راحت مادرشون روانداختن تومیدون شماوخودشون روکشیدن کناریعنی چی اد ...

فردا که بیان و مادرشونو بیارن میگم مستقیم که نمیتونم نگهش دارم الان. فکر کنم دیکه وقتشه که بگم.

جلوی خود مادرشوهرمم میگم که بدونه برام سخته.نمیخوام ناراحت بشه ازم ولی واقعا اسیریه ،این سالا همش نگهش داشتم ۲ ماه و ۳ ماه از تابستون.روچشمامم میذارمش همیشه ولی الان با خودم میگم اگه بچه دار بشم و بازم ادامه پیدا کنه این قضیه که پیر میشم از خستگی.

اینبار دیگه میخواد ۵ ماه بمونه!برنامه سفرمونم کنسل میشه اگه بمونه.

حتما میزنم حرفمو

آره دیدم تاپیکاتون اون حضور ذهن ندارم ولی وقتی میاد یکم جذبه داشته باش چقدر رو دادین بهش کم محلی نکن ...

من اونو جای خواهر بزرگم میدیم هر کاری بگی براش کردم 6ماه ماشینم دستش بود خودم با اسنپ میرفتم دانشگاه یه تشکر نکرد یه بار به‌ش ندادم قیامت به پا کرد