2777
2789

عزیزم اول بستنی وانیلی رو در دمای مناسب می‌زاری تا کمی نرم بشه، یک بسته پودر ژله رو در آب جوش حل می‌کنی تا شفاف بشه بعد به ازای هر بسته ژله ۱۵۰ گرم بستنی رو به ژله ی آب شده اضافه کرده و هم میزنید قالب دلخواه رو انتخاب می کنید و تعداد لایه ها تقسیم میکنید مایع رو در قالب می‌رسد و ۴۵ دقیقه می‌زاری. تو یخچال بعد همین کارو واسه لایه ی دوم انجام میدید بعد از آماده شدن لایه ی دوم می‌زاری سرد بشه بعد به لایه ی اول اضافه میکنی، یادت باشه اگر لایه ی دوم گرم باشه لایه ی اول رو آب می‌کنه😁بعد از چهل و پنج دقیقه لایه ی سوم رو اضافه میکنی همین کارارو واسه لایه ی بعدی انجام میدید و ژله آماده میشه 

من درست کردم عزیزم خیلی خوشمزه شد🌱♥️💖🩵💫⭐

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ♥️💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول بستنی وانیلی رو در دمای مناسب می‌زاری تا کمی نرم بشه، یک بسته پودر ژله رو در آب جوش حل می‌ ...

خیلییی خیلییی ممنونم از وقتی که گذاشتین و واسم توضیح دادین❤️💎😁تنتون سلامت و دلتون خوش باشه در کنار خونوادتون🤗😁❤️موفق و موید باشید در پناه خدا💎✨

عزیزم اول بستنی وانیلی رو در دمای مناسب می‌زاری تا کمی نرم بشه، یک بسته پودر ژله رو در آب جوش حل می‌ ...

ممنونم از راهنماییتون❤️✨💎خیلی لطف کردین🤗❤️تنتون سلامت و دلتون خوش در کنار خانوادتون موفق باشید😁💎❤️

خیلییی خیلییی ممنونم از وقتی که گذاشتین و واسم توضیح دادین❤️💎😁تنتون سلامت و دلتون خوش باشه در کنار ...

خواهش میکنم عزیزم ♥️ 😍 💫 ⭐ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ♥️💔

ممنونم از راهنماییتون❤️✨💎خیلی لطف کردین🤗❤️تنتون سلامت و دلتون خوش در کنار خانوادتون موفق باشید😁💎 ...

یه تجربه هم من از ژله بستنی دارم اینکه دو لایه ژله بستنی از هم جدا میشه موقعی که ژله رو برمی‌گردونیم .

بهتره یه لایه ژله بستنی باشه یه لایه ژله ساده دوباره لایه بد ژله بستنی که خوب به هم بچسبه موقع برگرداندن جدا نشه اگه نمی‌خوای برگردونی که مشکلی نیست

یه تجربه هم من از ژله بستنی دارم اینکه دو لایه ژله بستنی از هم جدا میشه موقعی که ژله رو برمی‌گردونیم ...

بله درسته اینطوری هم قشنگه انگار بالا و پایین ژله ژله بستنی داریم یعنی با این کار ظاهر قشنگی هم به ژله میدیم نه باید برگردونیمش خب چون باید توی ظرف باشه ممنونم از به اشتراک گذاشتن تجربتون مهربون❤️💎فقط چطوری میشه که اگه بالا و پایینش ما از ژله بستنی استفاده کنیم کیپ میشه و جدا نمیشه به راحتی؟؟

بله درسته اینطوری هم قشنگه انگار بالا و پایین ژله ژله بستنی داریم یعنی با این کار ظاهر قشنگی هم به ژ ...

والا راستش راستش دلیلشو نمی‌دونم ولی گویا وقتی بستنی می‌ریزی دو لایه بستنی چسبندگی کمتری دارند در نتیجه یک رنگ و من ساده می‌ذارم رنگ بعدی بستنی دوباره رنگ بعدیم ساده الی آخر

بله درسته اینطوری هم قشنگه انگار بالا و پایین ژله ژله بستنی داریم یعنی با این کار ظاهر قشنگی هم به ژ ...

عزیزمی کاری نکردم . گفتم حتماً بهت بگم موقع برگردوندن ژلت خراب نشه چون من یه بار اینجور شد با دردسر دوباره جفت و جورش کردم

والا راستش راستش دلیلشو نمی‌دونم ولی گویا وقتی بستنی می‌ریزی دو لایه بستنی چسبندگی کمتری دارند در نت ...

درسته قشنگه اینطوری منم مثلا نظرم اینطوریه که یه لایه کف قالب ژله بستنی باشه بعد ژله ساده بعد ژله بستنی که این لایه های ژله بستنی کف قالب و روش کوچیک تر باشه ژله خالی بزرگتر اینطوری هم قشنگ شه بنظرم❤️💎

عزیزمی کاری نکردم . گفتم حتماً بهت بگم موقع برگردوندن ژلت خراب نشه چون من یه بار اینجور شد با دردسر ...

خیلی ممنونم ازتون برای راهنمایی دوستم می خواستم درسته واقعا ژله درست کردن وقت و حوصله می خواد😁❤️