2777
2789
عنوان

شوهرم گف نیا خونه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 113 پست
بگو فقط مگه خونه توست کلیدارو بدم تو کلیدارو بده هر جا میخ ای برو جهازم اونجاست دست بخوره تولید نی م ...

الان چیکار کنم زنگ بزنم یا چیزی نگم منتظر باشم خودش بیاد دنبالم الان سرکاره تا فردا

خب که چی مثلا ؟!«»

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمیخام پرو بشه من برم که پرو میشه

الان تو دعوا فکر این چیزا نباش

زندگیت از هم میپاچه

برو بعدا ادبش کن

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤
نمیخوام پرو بشه وقتی اینجوری گفت کلیدو بفرست بیاد نمیخام برم

بالاخره باید برگردی به اون خونه دیگه

بنظر منم کشش نده برگرد خونه بهش توضیح بده چرا رفته بودی و دعوا رو بنداز گردن اون، بگو تقصیر توئه که باهام حرف نمیزدی منم نتونستم بهت خبر بدم

یکم زرنگ بازی درار

نه یه خانم‌مسلمان معتقد اینو میدونه ک بدونواجازه شوهر بیرون رفتن کار حرامیه ایمو به معتقدا میگم حمله ...

من ادم بی اعتقادی نیستم گلم.ولی بردگی که نیست یعنی تا سرکوچه ومغازه هم بریم باید اطلاع بدیم؟قبول دارم مسافرت وجای دور روباید گفت ولی نه دیگه کلا پاتو ازدربیرون نذاری بدون اجازه

برو خونت عزیزم تو عصبانی شدی یچی گفتی اونم عصبانی بوده یچی جوابتو داده دامن نزن به این قضیه 

اگه واقعا پرت میکنن و رفتارت عوض میشه خب اخلاقتو درست کن الانم برو خونت با زبون نرم و خوش بگو حوصلت سررفته بود

نمیخوام پرو بشه وقتی اینجوری گفت کلیدو بفرست بیاد نمیخام برم

حالا خانوادت پرت میکنن ؟

بشین منطقی صحبت کن بگو شب کار نرو تا نرم.حوصلم سر میره ک میرم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
نه یه خانم‌مسلمان معتقد اینو میدونه ک بدونواجازه شوهر بیرون رفتن کار حرامیه ایمو به معتقدا میگم حمله ...

این فقط یه عرف غلطه 

از لحاظ قانونی شوهر هیچ حقی تو این زمینه نداره

انشالله میدونید که قانون این کشور براساس اسلامه؟! 

البته من کار استارتر رو تایید نمیکنم

بالاخره باید برگردی به اون خونه دیگهبنظر منم کشش نده برگرد خونه بهش توضیح بده چرا رفته بودی و دعوا ر ...

الان که خونه نیس تا فردا، فردا صبح میره خونه نمیدونم الان چیکار کنم برم خونه یا نه

خب که چی مثلا ؟!«»
الان چیکار کنم زنگ بزنم یا چیزی نگم منتظر باشم خودش بیاد دنبالم الان سرکاره تا فردا

بابا ساعت کارش که مشخصه، چرا فقط وقتی نیست نمیری خونه مادرت تا وقتایی که از سرکار میاد خونه باشی