2777
2789
عنوان

خدایا سال جدید ما رو از شر زن داداش در امان بدار

| مشاهده متن کامل بحث + 4526 بازدید | 224 پست
میخوام این بار که حاشیه درست کرد همینو بهش بگم. بخدا عین خواهرم دوسش داشتم نمیدونم چرا اینطوری میکنه

آره بگو من تو رو خیلی دوست دارم ولی جرات نداریم پیشت حرف بزنیم زود ناراحت میشی یا سوتفاهم پیش میاد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره واقعا سواستفاده ست دیگه.دعا کن که بدون بحث و شر درست کردن قبول کنن ببرنش. یه اخلاقی داره وقتی چی ...

مطمعن باش آدم بده میشی وتمااااام زحمات این چندسالت مالیده میشه وفقط همین حرفای آخرت توذهنشون میمونه!!

ولی اینجوریم نمیشه،بایدهمه همکاری کنن

من مثه شمادوتاخواهرشوهرمجردداشتم همه کاربرامادرشوهرم که جوان هم بودمیکردم،که حتی خواهرشوهرای دیگم که مدااام خونش بودن نمیکردن،کارایی که برامادرخودم نکردم، ولی قدرکه ندونستن کلی هم حرف زدن و،،،

دیگه دلم سیاه شد

اگه مادرشوهرم تنهابودتاآخرش هرررکاری براش میکردم نوکرس بودم، ولی بچه های زبون دراز دیگه ام داره

وخدایی که بشددددت کافیست❣
برا کار ضروری ماشین رو نمیخواد که من برسونمش اون خواهرا و مادرشو باهاش میبره بیرون شهر گردش

دیگه ادامه نده خواهشا

آخه چرا اینکارات میکنی ...خودت چیکارته که نری با ماشین دور زدن مادر و خواهر اون برن🤕

گنجشگ های درنده     https://daigo.ir/secret/9647343337

اگه تونستی زن داداشمو بشونی سر جاش اون وقت استادی😒😂😂

شایدایناابااین افرادبرخوردنداشتن که ازهررررردری میری ازیک دردیگه واردمیشن واهل سازش نیستن

خداکنه تاآخرعمرهمچین آدمایی سرراهشون قرارنگیرن چون این آدمای حسود واقعاازآدم انرژی میگیرن

وخدایی که بشددددت کافیست❣