2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده لعنت به شوهرم که بهم خیانت کرد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 37 پست
جنسی؟

نمیدونم آخرای آذر ماه بود یه چت دیدم ازشون ج.ن.س.ی بود کلا و بین اون چتا فهمیدم قبل اینکه من زنش بشم باهم رابطه جنسی داشتن

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بیغیرتن اونم با زنداییش

باید چت رو ب دایی همسرت نشون میدادی

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
خوب وقتی فهمیدم تازه باردار بودم الآنم هفت ماهمه من خونه بابام روستاس خیلی اذیت میشدم مطمعنن با بچه ...

خب همون موقع ک فهمیدی باید حق طلاقت و دار و‌ندارش و میگرفتی ازش تا برگردی ب اون زندگی 

شرط و شروط سنگین میزاشتی برا بخشیدنش 

متاسفانه اقایون وقتی راحت بخشیده میشن احتمال خطا بازم هست 

حالا ایشون تنها نرفته اونجا با فامیلاش رفته درسته قبول دارم نباید میرفت ولی خب بعضیا رسم عید سیاه و دارن و مجبورن برن 

کسی نمیدونه که فقط من میدونم شوهرم و زنه همین

باید بتروسونی زنه رو تا اون فشار بیاره ب شوهرت

به آیدی فیک درست کن با خط دیگه و ب شوهر زنه پیام بده زمان داره هرز میپره و..

هر دفه یکم اطلاعات ولی اسم از شوهرت نده بگو حواست رو جمع کن و..

بزار بیوفته ب جونش 

از اینور جواب شوهرت رو نده و بگو فقط طلاق 

سفت بگیر ب غلط کردن میوفته 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
باید چت رو ب دایی همسرت نشون میدادی

بهش پیام دادم اونموقع که بگم 

اما نگفتم بخشیدم شوهرمو 

بخدا انقدر دیشب روانم درگیر بود 

خواب میدیدم عروسی دایی و زنداییشه دوباره 

بعد من تو‌ کوچه بودم انقدر داییش رو داشتم بغل میکردم که نگو 

خیلی حالم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب همون موقع ک فهمیدی باید حق طلاقت و دار و‌ندارش و میگرفتی ازش تا برگردی ب اون زندگی شرط و شروط سنگ ...

متاسفانه راحت بخشیدمش 

آخه من میگم برای اون واجب نبود که بره 

ما رفتیم عیددیدنی خونه پدر بزرگش بعد دیدم دوتا از دایی هاش دارن میرن اونجا 

یکی از داییه هاش هم بدظهر رفته بود 

اینم با اون دوتا از دایی هاش رفت 

اخه واجب نبود پس چرا پسر خاله هاش نرفتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش پیام دادم اونموقع که بگم اما نگفتم بخشیدم شوهرمو بخدا انقدر دیشب روانم درگیر بود خواب میدیدم عرو ...

آخ عزیزم

واقعا سخته 

باردارم هستی خودتو اذیت نکن

ولی اگه الان ازش چیزی ندیدی دیگه بیخیال شو

خب مادر اون زنه هم فوت شده همسرت ب خاطر داییش رفته ب خاطر فامیل بودن رفته

چرااینقدخودخوری میکنی ک ب خاطر اون هرزه رفته

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
چرا همه کسایی که خیانت میبینن یا حاملن یا بچه دارن و بخاطر بچشون میمونن آدمو خائن رو باید مثل سگ پرت ...

دلیلش اینه ک مردا اکثرن میدونن این قانون رو ک زن ب خاطر بچش هم شده کوتاه میاد

ینی درواقع از مهرومحبتی ک مادر داره سواستفاده میکنن

اکثر مردا اگه ببینی قبل بچه خیانت نمیکنن

بیشتر ببینید
متاسفانه راحت بخشیدمش آخه من میگم برای اون واجب نبود که بره ما رفتیم عیددیدنی خونه پدر بزرگش بعد دید ...

میگم چون راحت بخشیدی زبونش درازه 

بعضی وقتا خونه پدر اگه جهنمم باشه بهتر از بهشت بعضی شوهراست 

اونجوری هم برا خودت استدلال نیار ک واجب نبود بره یا پسر خاله هاش نرفتن الان داداشای شوهر من هیچ جا نمیرم هیچ مراسم این مدلی ولی شوهر من همیشه میره 

بخدااا اگه من ببخشم بخاطر بچمم نمیبخشم اونی که رفته بغل یکی دیگه برای مردن خوبه

در این ک شکی نیس ک واس مردن خوبه

ولی خب شرایط فرق داره اون خانومی ک پدرمادرش هیچ حمایتی ازش نمیکنن ن عاطفی ن مالی

هیچ منبع درآمدی هم نداره

یکی دوتا هم بچه داره

چطور جدا ش

بیشتر ببینید