2777
2789
عنوان

بنظرتون امروز زیاد خوردم🥲 عذاب وجدان دارم وایی

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 42 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا چون روزای اولته اشکال نداره ولی دیگه کم کم رعایت کن.

حالا خوبه رژیم بودی و اینا رو خوردی 😉😅

همین عذاب وجدان ک داری کافیه برای اینکه رژیمت در آینذه خوب پیش بره

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید
حالا چون روزای اولته اشکال نداره ولی دیگه کم کم رعایت کن.حالا خوبه رژیم بودی و اینا رو خوردی 😉😅همی ...

نمیتونستم نه بگم واقعا مسافرا میخوردن هوس کردم

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

ما تو ت ل گ ر ا م با کالری شماری لاغر میکنیم دوس داشتی به این آیدی پیام بده ادت کنه @faez789

چندنفرین گلم؟

مانتی باز حوب بود داخل ماستاین بورک روغنی بود

یه دختره میاد باشگاه اون روز گفت نوشابه خوردم مربیمون گفت میدونی چقدر باید ورزش کنی تا اثر اون بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

شام دیگه نخور 

تا اخر شب اگه گرسنه شدی یه تخم مرغ آب پز بدون نون یا یه لیوان شیر و دو سه تا خرما یا یه کاسه ماست بخور 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه دختره میاد باشگاه اون روز گفت نوشابه خوردم مربیمون گفت میدونی چقدر باید ورزش کنی تا اثر اون بره؟؟ ...

نوشابه همش قنده بابا

و حداقل نیم ساعتی باید پیاده روی تند کرد