2777
2789
عنوان

یه جاری دارم خیییلی شیطانه و دورو

381 بازدید | 4 پست

مثلا دمه عید نشست اییینقدررر از خواهر شوهرم و شوهرش حرف زد که اینجوری اونجوریه منم چون اخلاقشو میدونم پای حرفاش نشستم بحث رو عوض کردم ـ

بعد دیشب پیش مادر شوهرم نشسته بودیم مادر شوهرم برگشت به جاریم گفت دستت درد نکنه برای دخترم شام عیدی برده بودی(رسمه شهرستان هر کس ارادت داشته باشه به خواهر شوهر شب عید براش سبزی پلو با ماهی میفرسته) اونم گفت مادر جان وظیفمه بعد همون لحظه خواهر شوهرم زنگ زد مادر شوهرمم قربون صدقش رفت جاریم هی به من اشاره میکرد یعنی ببین  داره دخترشو چطور لوس میکنه منم رومو برگردوندم. حالااا من شیش شاخ شدم تو دلم گفتم ابلیس باید بیاد ور دست تو شاگردی از بس افتاب پرستی. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچه ها منم بگید چکار کنم.من چندددین سال پیش یه خواستگار داشتم که میگفتن عاشق منه شدیدا،ولی خب من جواب رد دادم.بعدها که ازدواج کرده بود زنو بچه داشت،مادرش پیش نادرم درددل میکرد که هنوزم میبنیم میره تو فکر منم دعواش میکنم که دیگه ولش کن. الان اخیرا دوبار دیدمش تو شهرمون که اومدیم،اخه ما توشهردیکه هستیم،باماشینش داشت میومد رو ماشین ما،احمق.من الان به غیرتم برخورده که پیش همسرم چجوری اینجوری جرئت میکنه.البته همسرم نمیشناستش فکر میکنه راننده نابلده.چکار کنم خیلی ناراحتم

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
انقدر که درگیر جاری هات هستی اگر درگیر زندگی خودت بودی الان شرایط بهتری داشتی قطعا

عقده ای بازم پیدات شد؟ 

تو همونی هستی به برادر شوهرت نخ میدادی با جاریت چپ بودی؟ قبلا لعن شده بودی تو تاپیک ها الان با چه رویی کامنت گذاشتی