2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده لعنت به شوهرم که بهم خیانت کرد 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 37 پست
آخ عزیزمواقعا سخته باردارم هستی خودتو اذیت نکنولی اگه الان ازش چیزی ندیدی دیگه بیخیال شوخب مادر اون ...

تو الان میگی اشتباه میکنم اینطوری خودمو اذیت میکنم ؟

به‌خاطر اون نرفته ؟

بزار دقیق تعریف کنم 

ما رفتیم خونه بابا بزرگش عید دیدنی 

بعد همون لحظه دوتا دایی هاش تو ماشین بودن انگار داشتن می‌رفتن جایی ما رفتیم بخاطر ما پیاده شدن برگشتند اومدن خونه 

یکم نشستن بعد گفتن چون عیدشون سیاهه میریم اونجا خونه اونا 

به شوهرمم گفتن تو میایی

زنتم بیار 

شوهرمم گفت من میام اما زنم نیاز نیست بیاد

بعد رفتن 

من خیلی حرص میخورم میگم بخاطر زنه رفته 

از شوهرم پرسیدم بهش سلام دادی

گفت پره آدم بود اونجا سلام دادم 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در این ک شکی نیس ک واس مردن خوبهولی خب شرایط فرق داره اون خانومی ک پدرمادرش هیچ حمایتی ازش نمیکنن ن ...

من خودمو میگم بچمو نمیبرم میرم پله مردمو تمیز میکنم میرم کار خدماتی ولی اون شوهر رو دیگه نمیخوام بهتر از اینه که هرروز اعصابت داغون بشه و مریض بشی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو الان میگی اشتباه میکنم اینطوری خودمو اذیت میکنم ؟به‌خاطر اون نرفته ؟بزار دقیق تعریف کنم ما رفتیم ...

بله اگه دیگه تو این هفت ماه چیزی ازش ندیدی وهمون ی بار بوده داری خودتو اذیت میکنی و هم همسرتو وقیح تر و جسورتر میکنی تو این قضیه

دیگه دایی هاش ازش خاستن اینم رفته مردا گاهی قدرت ن گفتن ندارن

اینجوری همسرت فک میکنه کیه ک تو اینجوری روش حساسی

ب خدا کارت اشتباهه

گاهی بیخیال شدن اونجوری نتیجه میده ک پیگیرشدن نمیده

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
من خودمو میگم بچمو نمیبرم میرم پله مردمو تمیز میکنم میرم کار خدماتی ولی اون شوهر رو دیگه نمیخوام بهت ...

متأهلی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله اگه دیگه تو این هفت ماه چیزی ازش ندیدی وهمون ی بار بوده داری خودتو اذیت میکنی و هم همسرتو وقیح ت ...

دیگه بی‌خیال باشم برام مهم نباشه ؟‌ هیچی هیچی نگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه بی‌خیال باشم برام مهم نباشه ؟‌ هیچی هیچی نگم

ن اصلا هیچی نگو

خودتو بیخیال نشون بده پیش همسرت

انگار ک هیچی نشده

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید