2777
2789
عنوان

مسافرت عید با مادرشوهر

1664 بازدید | 90 پست

طبق تاپیک قبل قرار شد با مادرشوهرم و پدرشوهرم بریم مسافرت هعی😑 به هر حال اون قرار شد تمام مواد خوراکی را ببره منم قرار شد کلا ظرف و ظروف ببرم ظرف چی باید ببرم غیر از قاشق و بشقاب و کاسه و کفگیر و ملاقه و چاقو و لیوان و پیش دستی و سبد ابکش و رنده و لیوان چایی خوری و کتری و قابلمه و ماهیتابه دیگه چی باید ببرم🥲 نمیخوام ضایع بشم بدتر زهرمارم بشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کبریت هم بردار 😄

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
متاسفم ☹️بهتون اصلا خوش نمیگذره تازه خیلی هم دلخوری پیش میاد

چیکار کنم دیگه من جلو اونا اصلا نمیتونم با شوهرم حرفربزنم بعد میدونی چی رو اعصابمه اونا زبونشون ترکیه همش با هم ترکی حرف میزنن منم که زیاد نمیفهمم که

کبریت هم بردار 😄

و سفره 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید
منم قرار شد با مادرشوهر اینا بریم جنوب خونه خواهر شوهر م ولی فعلا من قبول نکردم به شوهرم گفتم من نمی ...

والا من یه چیزی بگم شوهرم میپره بهم 😑 اولین مسافرت عیدمون عست