2777
2789
پیش بهترین دکتر شهرمون زدم چند روز پیش لیست قیمتش نگاه کردم جلسه ای 800بود

سلام عزیزم منم برای تیرگی پای چشام میخام مزوتراپی برم اینجا تحقیق کردم کامنت شمارو دیدم میشه اگه خوندین جوابمو بدین ممنون میشم

میخام بدونم واقعا تاثیر داره تیرگی چشای من بیشتر پایین چشامه

سلام عزیزم منم برای تیرگی پای چشام میخام مزوتراپی برم اینجا تحقیق کردم کامنت شمارو دیدم میشه اگه خون ...

سلام برا من تاثیر داشت بار اول یه جلسه مزو کردم یه جلسه کربوکسی تراپی ولی مزو تاثیرش بیشتر بود من تیرگی ارثی دارم بعد دوسال مزو رو تمدید کردم راضیم فعلا کرم دور چشم ام کیو مدل شش در یک استفاده میکردم یه مدت اونم خوب بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام برا من تاثیر داشت بار اول یه جلسه مزو کردم یه جلسه کربوکسی تراپی ولی مزو تاثیرش بیشتر بود من تی ...

سلام گلم ممنون جوابمو دادین حتما این روش شمارو امتحان میکنم تیرگی دور چشم منم ارثی بود بعد جدایی والدینم توی سن ۶ سالگیم و گریهای شبانه ام به مدت یازده سال بیشتر شد و الان رو مخمه هر کی میبینه میگه چرا پای چشات انقد کبوده ناراحت میشم گفتم برم مزوتراپی ببینم چی میشه عزیزم درخاست دوستی میدم قبول کنین لطفا میخام قبل و بعد مزو رو ببینم چیشده نتیجش برای شما