2777
2789

یه پسر ۲۵ ساله 

قیافش خوبه

موقعیت مالی خانوادشم بد نیست 

اخلاقش هم خوب 

خاتوادشم خوبن 

در کل شاید در هر مورد عالی نباشه ولی معمولی رو به بالاست 

این پسر وقتی ۵ سالش بوده پدر و مادرش از هم جدا میشن و مادرش میره تو یه شهر دیگ 

یعنی انگار یهویی توسط مادر رها میشه 

دو تا خواهرم داشته 

در کل تو این سالها زندگیش بد نبوده 

یهویی میره بدون اطلاع خانوادش با یه زن ۳۵ ساله که یکبار سابقه طلاق داشته و بچه هم داره ازدواج میکنه ک البته زیادم نتونستن با هم زندگی کنن

ولی واقعا برام سواله که چرا همچین کاری کرده ؟

وقتی از خودش پرسیدم گفت حس میکردم اون هم میتونه زنم باشه هم محبتی ک مامانم بهم نکرد رو بهم بکنه 

بنظرتون جدایی مادرش تاثیر داشته رو این موضوع ؟

خودش گفته دیگه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه که داشته، دنبال مادر میگشته برا خودش چون مادرش تو بچگی بالای سرش نبوده، مامی ایشیوز،، 

تعجبم ازون خانومه که با یه بچه ازدواج کرده، اونم بعد طلاق قبلیش، معلومه محکوم به یه شکست دیگه اس. 

چقدر سبک تاپیک هات دوست داشتم دلم میخاد همشو بخونم عزیزم چون درکشون میکنم خودم ۳ماع پیش زن بابام زندگی کردم الان مرده جاش توجهنم ٫عزبزم هروقت خواستی دردل کنی من هستم 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
چه دختر مهربونی هستی آروم وصبور ومنطقی حق بعضی آزما بهترین خانواده بود ولی خدا عوض شوبهت میده مطمعن ...

ممنونم عزیزم نظر لطفته ❤❤

والا خیلی ها بهم میگن مهربون و منطقی ولی خودم همچین فکری راجع به خودم نمیکنم‌😅

شما چرا همچین فکری میکنی ؟ چون میخوام ببینم جی باعث میشع آدما من رو اینطوری ببینن

زن بابات فوت کرده عزیزم ؟۳ ماه باهاش زندگی کردی ؟

من سنم خیلی بیشتر از توعه عزیزم وقتی ۹سالم بود بابام مامانم بیرون کرد عمه هام براش زن گرفتن چون خیلی پولدار بود البته مادرمم کم تقصیرنبودولی مامان م اومد مارو بردولی من خاستم پیش نامادریم باشم چون اینقدر محبت میکرد الکی تا منو داداشم نگه داره غریب بود میترسبدتوخونش منم عاشقش بودم مامانم دوست نداشتم ولی بعد همه چی تغییرکردفهمیدم کیع برگشتم پیش مادرم ـارع دیگه بعدسالها دیالیزی بودن وسرطان توبیمارستان مرد

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود