2777
2789
عنوان

مسافرت عید با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1665 بازدید | 90 پست
خوراکی بردار یه موقع روت نشد بخوری یا چیزی بگی از گرسنگی ضعف نکنی

بردارم بعد شوهرم میگه مامانم اینا میارن که برندار دیگه الان وسیله هایی که برداشتممم میاد چک میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیکار کنم دیگه من جلو اونا اصلا نمیتونم با شوهرم حرفربزنم بعد میدونی چی رو اعصابمه اونا زبونشون ترکی ...

نگو که ترک همدان هستن 😣 اصلا کاش مسافرت تون بهم بخوره من خودم تنها تو‌خونه پای تلویزیون رو ترجیح میدم من اصلا با شوهرم . خودمم بهم خوش نمیگذره هزاربار دعوامون میشه  

بردارم بعد شوهرم میگه مامانم اینا میارن که برندار دیگه الان وسیله هایی که برداشتممم میاد چک میکنه

تو کیف شخصی خودت آجیل چیزی بردار 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
سبد مسافرتی دارما ولی وسیله هاش که پلاستیکیه قبول ندارن☹️

وااا چرا آخه خب حتما از نظر پلاستیکی بودنش میگن نمک زردچوبه تو نمکدون یذشیشه های کوچیک بریز ببر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نگو که ترک همدان هستن 😣 اصلا کاش مسافرت تون بهم بخوره من خودم تنها تو‌خونه پای تلویزیون رو ترجیح می ...

من با شوهرم خوش میگذره ولی اونا که میان من خودم زیاد راحت نیستم

۱. ظروف غذا و نوشیدنی

بشقاب و کاسه سبک و نشکن (ترجیحاً از جنس ملامین، استیل یا پلاستیک فشرده)

لیوان یا ماگ سفری (ترجیحاً با قابلیت حفظ دما)

قاشق، چنگال و چاقوی مسافرتی (می‌توانید از مدل‌های چندکاره استفاده کنید)

بطری آب یا فلاسک (برای حمل آب آشامیدنی)

ظرف غذا درب‌دار (برای نگهداری غذاهای آماده)

۲. ظروف پخت‌وپز (در صورت نیاز به آشپزی)

ماهیتابه و قابلمه کوچک و سبک (آلومینیومی، استیل یا چدن سبک)

کتری سفری (برای جوشاندن آب و دم کردن چای)

اجاق گاز مسافرتی یا سرشعله (در صورت نیاز به پخت غذا)

تخته برش و چاقوی آشپزخانه کوچک

ملاقه، کفگیر و انبر کوچک

۳. ظروف نگهداری و تمیزکاری

کیسه‌های زیپ‌دار یا پلاستیکی (برای نگهداری غذا و جلوگیری از نفوذ هوا)

ظروف درب‌دار برای نگهداری باقیمانده غذا

کیسه زباله برای مدیریت پسماند

اسفنج و مایع ظرفشویی کوچک (برای شستن ظروف)

دستمال یا حوله کوچک (برای خشک کردن ظروف)

خوش به حالت 😑 من از این عرضه ها فعلا ندارم

بنظرم یکم گاردت نسبت بهشون زیاده، میدونم دوست داشتی دوتایی باشین ولی حالا که اینجوری شده سعی کن شل بگیری که لااقل به خودت خوش بگذره، کلی هزینه و زحمت راه و خستگی سفر رو میخوای داشته باشی، حیفه که بخاطر اونا بخوای اینهمه زحمتو خرابش کنی برات خودت، با حال خوب برو شاید واقعا بهتون خوش گذشت