2777
2789

بخدا خواستگار زیاد داشتم و دارم ولی نمیدونم چرا قسمت نمیشه بخدا از تنهایی مردم .با پسرا ام ک ر ل میزنی هزار تا برنامه دارن واست بخدا من دلم عشق پاک میخواد اما انگار قسمت من نیست ازدواج 

ان شاءالله چرا که نه🥰

اسی چله بقره و حمد ایه سخره بردار 

تو سایت ایت الله جاودان هست نحوه گرفتن انشاءالله حاجت روا باشی

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انشالله با یه آدم خیلی خوب ازدواج کنی زودتر 😍

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
ان شاءالله چرا که نه🥰اسی چله بقره و حمد ایه سخره بردار تو سایت ایت الله جاودان هست نحوه گرفتن انشاء ...

برای فروش چیزی

آیه ای دعایی هست که بخونم؟میدونی؟☹️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
مممنونم عزیزم

خواهش میکنم گلم 

انشاءالله سال بعد تاپیک های حاجت روا شدنت و ببینیم

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید
برای فروش چیزیآیه ای دعایی هست که بخونم؟میدونی؟☹️

به همون سایت مراجعه کن

خیلی سوال پرسیدن جواب داده

بیشتر ببینید

مطمئن باش خدا داره طولش می ده که ی دونه تکش رو به لحظاتت هدیه بده،به زمان بندی خدا اعتقاد داشته باش و مطمئن باش برات بهترین ها رو رقم می زنه 

راستی شنیدم سوره حشر خیلی خوبه برای ازدواج،توسل به شهدا و شهید تورجی زاده و شهید باطنی و شهید هادی اینا رو حتما امتحان کن