2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19549 بازدید | 398 پست
من فهمیدم که نباید اینکارو کنم ولی مشکل اینجاست منی که وعده کمک دادم منی که وقتی گفتن همه چیمونو میف ...

اسی تو با این طرز فکرت چطور تنهایی ۱میلیارد تونستی جمع کنی؟

زندگی زیباست ای زیباپسند

خوب شما که نگفتی همه پولمو میدم.همون منطقه یه خونه متاسب انتخاب کنن.اخه پولتو بدی خونه چهار دنگشم بزنن به نامت چه فایده داره.پولتو بخوای خونه رو میفروشن میدن بهت؟.یا طلاتو برمیگردونن.عملا انگار پولتو داریرمیبخشی.اخه دنگ به اسمت باشه دقیقا چه سوری داره برات.حاصل سالها زحمتتو داری خیرات میکنی

We remember #PS752

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی طلا شش تومن بود یسری طلاهامو که شد ۳۰۰ تومن دادم داداشم و زنداداشم خونه خریدن 

همینکه حالشون تو اون خونه خوبه و زندگیشون گرمتر و بهتر شده مشکلی با دادن طلام ندارم .فدای سر خودشون و برادرزاده م 

عشق به خودتان شما را خودخواه نمی کند. شما را غیرقابل تخریب می کند 🤍🌱

عزیرم تاپیکتو خوندم واقعا دارم دق میکنم.خونه بزنن به نامتون به چه دردتون میخوره ؟! خونه ای که خودشون توش نشستن یکی یا دو دنگش مثلا به اسم تو باشه به چه دردت میخوره؟ اگر یه نیاز ضروری پیدا کردین میتونید بگید خونه رو بفروشید سهم منو بدید؟ معلومه که نه

کل پس اندازتون همون طلاست همونجوری هم نگهش دارید.برادرتون هم اگر واقعا به گفته خودتون دلشون پاک بود هییییچ وقت به خواهر مجردش همچین پیشنهادی نمیداد که فقط خودش سود میکنه.

به هیییییچ عنوان قبول نکن.حق گاملا با شماست.پول خودتونه.چه رودربایستی ای آخع؟

سلام. داشتم خاموش میخوندم دلم نیومد راهنمایی نکنم.شما یه دختر مجردی که کل زندگیت همینه و کلی تلاش کردی .چرا‌‌یه مرد باید روی کل سرمایه شما بشینه.اصلا گفته باشی که چرا تو خونه خوب نمیشینن .اینو بدونید که وقتی بدی از دستت رفته و هیچی نداری.به دردت نمیخوره خونه ای که توش دو نفر دیگه میخوان بشینن و کلی بدهی دارن.خیلی نگرانی همون ۲۰۰ تومن رو بده. والا ۲۰۰ هم خیلی زیاده .همین‌رو هم تا چند سال دیگه نمیتونه بده.چرا باید رو دیوار شما خونه بسازن.الان پول بدی دوروز باهات خوبن و روز سوم فراموش میکنن‌.حالا کافیه فردا روز پولت رو بخوای اون وقت میشی بدترین آدم.