2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19583 بازدید | 398 پست
چون من مجردم میگن میخوای چیکار و اینکه از اول رک و واضح نگفتم نمیدم هر بار اسم آوردن چیزی نگفتم همین ...

زنگ بزن ب زن داداشت بگو از طرف من حرف نزنید میخام ماشین بخرم خودم. چه ربطی داره چون مجردی آدم نیستی؟ یکم به عقلت رجوع کن با 38 سال سن نتونی حرفتو بزنی دیگه هیچی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمت کنه پدرتون رو و بهت صبربده عزیزم.منم خیلی خیلی ناراحتم ازفوت پدرم چون بچه هام اصلانفهمیدن ...

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارت رو

من که پدرم اصلا نوه  ندیدن

ایشونم ۶۰ ساله، چند روز بعد تولدشون دور از زن و بچه بخاطر یه حادثه از دنیا رفتن

نه پیر بودن و نه مریض

اصلا هنوز تو شوکم و باورم نشده

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بیشتر ببینید

کار بدی کردی که امیدوارشون کردی و قاطع نبودی، سکوت کردی و سکوت علامت رضایت هست!

از طرف دیگه برادرتون اگر شما رو واقعا دوست داشتن روی ۲۰ سال زحمت شما حساب باز نمیکردن، همونجوری که شما می دونید طلا بیشتر از خونه سود میکنه، برادرتون هم میدونن پس واقعا نامردی هست که خواهرش رو تو این موقعیت قرار دادن، حتی اگر الان بتونی راضی نگهشون داری بعدا که سهمت رو از خونه بخوای، میشی آدم بده ی داستان!  

شما گفتی نه گفتن بلد نیستی، پس از همین موضوع شروع کن به تمرین کردن، حتی اگر دلخور شدن با قاطعیت تمام بگو نه!

همیشه میگن برادرها سهم خواهرها رو میخورن، ولی واقعیت اینه که خواهرها با حماقت از سهم خودشون در برابر برادرها میگذرن و فکر میکنن اگر سهم خودشون رو طلب بکنن، زشت و بده!

من میگم به هیچ وجه طلاهات رو نده ولی اگر مجبور شدی و دادی، یه کاری هم میتونی بکنی، اگر خونه ی پدری تون خوبه و ارزش مالی داره، از برادرتون بخوایین به جای اینکه از خونه ی خودش به اسم شما بزنه، سهم ارثش رو به شما بده و این کار رو کاملا اصولی و قانونی انجام بدین تا بعداَ نزنه زیرش. هر چی باشه از خونه ی پدری سهم داشته باشی بهتر از خونه ی برادرتون هست که نمیدونید تا کی میخوان توش بشینن.

چون من مجردم میگن میخوای چیکار و اینکه از اول رک و واضح نگفتم نمیدم هر بار اسم آوردن چیزی نگفتم همین ...

اصلا اینطوری نیست هیچ کس واسه یه میلیاردی ک نداره ریسک نمیکنه زندگیش رو بفروشه 

همونقدر ک ما ب فکر اینیم سرت کلاه نره

اونا هم میدونن نباید رو پولت تو حساب باز کنن...

الکی ب خودت عذاب وجدان نده... 

در ضمن اگر زن داداشت مثل شما تو مجردی پول جمع میکرد میتونست الان ب شوهرش کمک کنه...! پس ربطی ب تجرد نداره ... 

مشکل اینجاست نمیتونه طلا بهم پس بده میگن فقط دونگ خونه بنامت میزنیم داداشم خیلی قلبش پاکه خیلی هم زح ...

عجب رویی داره داداشت ، انگار داره بهت میگه یه تمام طلاهاتو بده منو زنم تمام زحماتت رو بخوریم چه به دردت میخوره سرمایت بشه خونه داداشت مگه هر وقت پولت رو خواستی میتونی بری خونه زندگی داداشت رو بفروشی ؟ کلی جنگ و دعوا ، همین داداش پاک مهربونت میبرتت دادگاه پاسگاه ولشون کن به راحتی هر چه تمام تر بگو نه الان نگاه نکن باهات مهربونن نقشه طلاهاتو کشیدن چشمشون رو دارایی تو هست از چنگت در بیارن داداشت اگر خوب بود پسنداز تو نمیگرفت خونه بخره بشینه پولشم بهت بر نگردونه

خیلی ساده ای

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

وای چقدر رو دارن اصلا عصابم بهم ریخت از اینهمه وقاحت اونا و سادگی تو 

مگه زنده نیستی زندگی نمیخوای بکنی میخوای چیکار یعنی چی ،اسی الان یکی درت رو بزنه بگه من رو پولت حساب باز کردم تو سرمایت رو میدی؟

تو هیچ وظیفه و مسئولیتی نداری یه نه قاطعه بگو اونام بخاطر دزدی کردن ازت اینکار رو کردن اصلا با همچین آدمهای کلاهبردارب ارتباط نگیری بهتره یه نه بگو چهره واقعی داداش دل پاکت رو بلکه ببینی

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم