2777
2789
عنوان

ینی هنوز فرصت دارم زندگیمو عوض کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 44 پست
بگو نمیارمش اینجا

ب شهر دور ازدواج کردم از اینجا زنگ‌میزد اونجا شهر شوهرم دعوامون مینداخت شوهرمو تحریک کرد ب جونم انداخت بعد ۲سال کارمون ب طلاق کشید شوهرم گفت کاش از خانواده بهتری زن میگرفتم 💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم😔منم جداشدم

من از دست مامانم بیشتر از شوهر دارم عذاب میکشم 

انگار شوهرمه ی شوهر ۷۰ساله ک ن مسافرت میبره ن تفریح زندانی شدم تو خونه الان دوماهه از خونه نذاشته برم بیرون 

همشم میگ فلان‌جام درد میکنه تقصیر تویه گفتم بزار من برم دنبال زندگیم تو بمون پیش دوتا بچت 

ول نمیکنه چون گناها نمیتونه بندازه گردن اونا خواهرم ک لنگه مامانمه داداشم ک تک پسره و نور چشمی 

منو نگه داشته هروقت با بچه هاش دعواش میشه سرمن خالی میکنه میگ‌اونا واسم منفعت دارن تو نداری

یبار گفت اگ بری خودم نفر اول ب همه میگم شب با کسی خوابیدی دقیقا همین جمله رو گفت بهمپارسال گفت اگ بر ...

مادرت واقعا مشکل داره مطمئن باش اگه پشت سرت هم حرف بد بزنه اصلا کسی جدیش نمیگیره بس که دشمن برای خودش تراشیده به نظرم برو پیش پلیس حتما مشورت بگیر شاید بستریش کنن این علائمی که داره اصلا نرمال نیست.... با یه مرکز مراقبت از سالمندان مشورت کن و مرکز روانپزشکی شماره هاشون تو اینترنت هست گیر بیار زنگشون بزن الان تنها اهرم فشار همین مرکز مراقبت از بیمارانه با این توصیفی که کردی