2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19519 بازدید | 398 پست

برای داداشم هر کاری کردم 

براش وام گرفتم کمک کردم خونه بسازه در حد خودم کمک کردم برا عروسیشون ،باورت نمیشه حتی هر وقت کار داشت همسرم را فرستادم کمکش ،

خرش ک از پل گذشت ،دیگه گوشی جواب نداد ،زنش هم پیام داد تو زندگیم دخالت نکن💔💔

ب معنای واقعی شکستم 

چهار سال بود عروسی کرده بودن کلا دوبار رفته بودم خونشون عید دیدنی یه بارم خودشون ناهار دعوت کردن رفتم و دیگه تمام 

الان نزدیک سه ساله تو خیابون هم ک میبینم روشا برمیگردونه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طلاهاتو بده،بگو هر چند گرم هست تا مثلا دو ماه دیگه بمن پس بده همون مقدار طلا ،طلا میدی طلا پس بگیرای ...

نه بابا خطرناکع دیگه رنگشم نمیبینه نه اینک داداشش ادم بدی باشه ممکنه نتونه پس بده دیگه با این گرونی

بهترینش اینه که نه سیخ بسوزه نه کباب سه دونگ رو بگیره خونه رو و طلا رو بده

خب دو دنگ به چه دردت میخوره ؟بعدا نمیتونی بفروشی فایده نداره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید
من فهمیدم که نباید اینکارو کنم ولی مشکل اینجاست منی که وعده کمک دادم منی که وقتی گفتن همه چیمونو میف ...

فوقش یه مدت دلخور میشن بعدش یه فکری برا خودشون می کنن و تمام.

تجربه به من ثابت کرده هر چقدر بیشتر به کسب کمک کردم کمتر به چشش بوده .

اصلا اصلااااا ندیا 

خب نخره رهن کنه 

بقیه که خواهر مجرد طلا دار ندارن چیکار میکنن اینم همونکارو کنه 

کلا دخترا که از یه سنی ب بعد مجرد میمونن خانواده میخوان ازشون سو استفاده کنن 

خنگ‌نباش فردا پولتو بخوای میتونی خونه رو بفروشی؟ نه آواره میشن و پرو پرو بهت میگن بدجنس 

الان بگو ندارم جایی سرمایه گذاری کردم‌نمیتونم دست بزنم بهش

فاطی خانوم:)))))
چون من مجردم میگن میخوای چیکار و اینکه از اول رک و واضح نگفتم نمیدم هر بار اسم آوردن چیزی نگفتم همین ...

اگه دیر شده حداقل تو به نام زدن خونه حواس جمع باش که اونم  به ی بهانه ای کنسل نشه .و همه چیز ثبت رسمی بشه.

ضمنا اگر برادرت واقعا خوبه باهات مطمئنم از این همدلی ضرر نمی کنی .البته با تمام مهربونی ها باید به نسبت پولتون شریک بشید و راجع به اجاره مقدار دانگی که شریک هستید از الان صحبت کنید .

حداقل از اینجا به بعد هوشیار باشید .