2777
2789
عنوان

بچه خاهر شوهرم داغونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 37 پست
انجام دادم فایده نداره میخنده میگه دوباره

با بازی نمیتونی از خودت دورش کنی؟

مثلا پازلی رنگ امیزی ای چیزی بذاری براش که مشغول شه؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بیشتر ببینید
بچه خواهر شوهر منم همین بود مهرت به دلش نشسته بعد یه آدم تازه وارد میبینن بچه ها و بهشون محبت کنه ای ...

عزیزم منم دوستش دارم خیلی نازه  ولی ایشالاکمتر بهم بچسبه از اینکه هی باصورت موهام ور میره اعصابم خورد میشه یامیاد میشینه بین منو شوهرم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته اسی اینا بیشترش دوره ایه بزرگتر شه به احتمال زیاد بهتر میشه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
بیشتر ببینید

تنها لطفی که میتونی در حق خودت کنی اینه که صندلی عقب و پر کنی جاش نشه بیاد تو ماشینتون

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

با بازی نمیتونی از خودت دورش کنی؟مثلا پازلی رنگ امیزی ای چیزی بذاری براش که مشغول شه؟

انجام دادم میگه باهام بازی کنیم منم دو دیقه بازی میکنم حوصلم سر میره یعنی یک لحظه ازمن دور نمیشه حالا تو مسافرت موندم چیکار کنم    

دقیقت همینکارو قصد دارم بکنم

سبد میوه یا کیف بزار رو پات نیاد بغلت

من دارم جات عذاب میکشم😂

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

فکرم ترسناکه بیاد بشینیه رو پام

هر مادر پدری بچش برا خودش عزیزه نمیدونم کی میخوان باور کنن اینو