2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه روانی چکارمیکنید

125 بازدید | 9 پست

ازصبح ک پامیشیم بشور بساب بپز آخر کوفت میکنه یه تشکر ساده یه مرسی نمیگه منم گردنم دیسک داره دخترم۵سالشه فوق العاده لجبازی بی ادب شده شوهر کثافتم هرچی من بگم برعکسش میگه ب بچه واقعا غیر قابل تحمله ب بچم میگم اشتباه بود فلانکارت میبینم پش سرم میخنده بچه هم هرهر میخنده و توجه نداره بهم. منم همش داد میزنم چون دقم میدن بیکار شده نشسته ور دلم میگه عین خیالم نیس چرا غصه بخورم اگ بود میخوری نبود نمخوری بچم اصن ب حرفم گوش نمیده واقعا بدتربیت شده نمیدونم چیکارکنم الانم هی جلو بچه ب من میگ روانی گفتم باشه من روانی ببینم از این ب بعد کی غذا درس میکنه کوفت کنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا کمکت کنه

والا من به شوهرم میگم روانی چون واقعا هست هیچی نمیگه🤭

شما هم اگر تهرانی به ۱۴۸۰ زنگ بزن و مشاوره تلفنی رایگان بگیر

من گاهی ازشون راهکارهای خوب میگیرم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

بهش بگو روانی بودم که با تو ازدواج کردم اگه عقل سالم داشتم که نگاهتم نمیکردم

عزیزم برا سرکار نرفتنش و اون شعارش که میگه بود میخوریم نبود نمیخوریم بهترین راهش بنظرم ول خرجیه...جیباشو خالی کن حسابی یه هفته سیب زمینی اب پز بخوره یکم اونجاش جمع تر میشه میره سرکار...برا تربیت هم من چون مادر نیستم میسپرم به مادران سایت که کمکت کنن