2777
2789
صفحت کامل کامل‌ سیاه میشه و اینکه لگ هم میزنه هی قطع بشه

ببخشید عزیزم زحمت میدم
هیچ مشکلی نداره لپتاپم ولی وقتی میرم از سایت فیلم ببینم به خصوص اپارات بعد چند دقیقه کامل صفحه یهو سیاه میشه مثل موقعی که تلوزیون انتنش میره سیاه میشه با رگه های رنگی و پرپر
وقتی هم از سایت میام بیرون اوکی میشه ولی نوشته های زیر برنامه بازم پرش دارن تا لپتاپ رو روشن خاموش کنم

این کاربر در ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ برای مدت زیادی از سایت رفت💙🧳

خیلی ممنونم از شما فقط ببخشید نگفتن تو این رنج قیمتی برای استفاده زیاد چه مدل لپتاپ دست دوم یا استوک ...

دورت بگردم 

خواهش میکنم این چه حرفیه🌹

یه مدل هست صفحه لمسی گفت خوبه ولی ۴۰ تومن هست 

داره نگاه میکنه مدلای دیگه پیدا کنه میگم بهت 

ولی بنظرم اگر لپتاپت فقط همین مشکلو داره 

ببر درستش کنن میگه نهایت خیلی بخاد بگیره ازت دو تومن بگیره 

باقیشو ببر طلا بخر برا خودت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه احتمال خیلی زیاد از گرافیکت هست ولی ببری درست میکنن قابل تعمیره

خیلی ممنونم سلامت باشید اسم مدل لپتاپم لنووا آی پی ۵ هست گرافیک هم داره فقط موقع شارز فکر کنم

ببخشید عزیزم زحمت میدمهیچ مشکلی نداره لپتاپم ولی وقتی میرم از سایت فیلم ببینم به خصوص اپارات بعد چند ...

دورت بگردم رحمتی

میگه صددرصد گرافیکشه 

چون موقع فیلم دیدن گرافیک درگیر میشه چون سرویس نشده خیلی وقته؛ داغ میکنه و هنگ میکنه

خیلی ممنونم سلامت باشید اسم مدل لپتاپم لنووا آی پی ۵ هست گرافیک هم داره فقط موقع شارز فکر کنم

ن 

گرافیک میگه هر چند وقت یکبار باید ببری سرویسش کنن برات 

سرویس نشه موقعه فیلم واینا اصلا خوب کار نمیکنه 

ن گرافیک میگه هر چند وقت یکبار باید ببری سرویسش کنن برات سرویس نشه موقعه فیلم واینا اصلا خوب کار نمی ...

اهان فهمیدم بله دو سه سال میشه خریدم ولی نبردمش فدات بشم ایشالاه خودت و همسرت همیشه سلامت باشید
فقط عزیزم برای سرویس گرافیک لپتاپ رو باز میکنن پلمپ بودنش خراب میشه؟

دورت بگردم خواهش میکنم این چه حرفیه🌹یه مدل هست صفحه لمسی گفت خوبه ولی ۴۰ تومن هست داره نگاه میکنه م ...

خیلی خیلی ممنونم از شما و شوهرتون

اون 40 تومنی که گفتید نو هست؟ اگه نو باشه که دست دومش رو اونوقت احتمالا بشه خرید  

بخدا خودمم راضیم تعمیر بشه ولی نشد که نشد هر کاری کردم یکی میگه 10 میلیون تعمیر میشه اونیکی میگه 8 تومن تعمیر میشه یکی هم گفت بیارید ببینم شاید از کارت گرافیکش باشه ولی تضمین نمیدم احتمال داره صفحش بشکنه چون تعمیر سرفیس ها سخته  منم بیخیال شدم 

برای همین 30 تومن هم میخوام انگشتر طلا که قبلا پول جمع کردم و خریدم رو بفروشم و همین لپتاپم رو هم بفروشم و خانوادم نمیزارن روش 

بدتر بابام میخواست این سرفیس رو برداره خودش و برا من با پنج ده تومن یه لپتاپ رده پایین بگیره ولی این پرپر هم بزنه همین و نگاه میکنم نمیخوام برم گیر یکی بدترش بیفتم 

خیلی ممنونم از شما فقط ببخشید نگفتن تو این رنج قیمتی برای استفاده زیاد چه مدل لپتاپ دست دوم یا استوک ...

عزیزم  همسرم یدونه لپتاپ پیدا کرد داخل این رنج قیمت ک میخاستی 

مدلش Hp Envy x360  convertible  هست

میگه خیلی چیز خوبی هست

برای استفاده زیاد چیزی در حدود بیشتر از 10 ساعت خوب کار میکنه؟ مدلش رو میگید؟

من کارها فتوشاپ میکتم خوبه

مدلش نمیدونم والا گارانتیش باید ببینم

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

عزیزم همسرم یدونه لپتاپ پیدا کرد داخل این رنج قیمت ک میخاستی مدلش Hp Envy x360 convertible هستمی ...

خیلی خیلی ممنونم از شما لطفا از همسرتون هم تشکر کنید 

امیدوارم بازارش طلا بشه

اینم دیده بودم ولی چون خیلی سر در نمیارم فکر کردم Lenovo X1 Yoga 3rd Black بهتره 

خیلی خیلی ممنونم از شما و شوهرتوناون 40 تومنی که گفتید نو هست؟ اگه نو باشه که دست دومش رو اونوقت احت ...

خواهش میکنم عزیز دلم 

ن استوک بود

یه مدل برات فرستادما اون عالیه خیلی تعریفشو کرد

وای چقد حروم خور هستن این مغازه ها

همسرم تو تعمیر واینا لپتاپ خیلی وارده 

همین پریروز لپتاپ برادرمو درست کرد ک چندجا هم برده بودن گفته بود درست نمیشه 

میگه صددرصد از همون چیزی هست ک بهت گفتم 

خودش میگه خمیرش نهایت ۵۰۰ تا یک تومن بشه طرف تعمیرکاره خیلی بخاد بچپونه دو تومن بگیره 

کاشکی شهرمون یکی بود 

میدادم برات درستش کنه همسرم دست مزدشم نمیگرفتم 

کارت راه میوفتاد

خواهش میکنم عزیز دلم ن استوک بودیه مدل برات فرستادما اون عالیه خیلی تعریفشو کردوای چقد حروم خور هستن ...

حتما میرم الان ببینم استوک این مدل رو 

خیلی ممنونم 

میتونه همسرتون سرفیس تعمیر کنه؟ مغازه دارن؟ کدوم شهر هستید 

کاش میشد بدم ببینید