2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم قصد خرید دارمیه نفر که تو این حیطه فعاله بهم پیشنهاد داده استوک بخرمحالا نمیدونم خوبه یا نه

میگم اون یه نفر نگفت چه مدلی بگیرین؟

من قبلا سرفیس 4 پرو استوک خریدم برای استفاده روزانه 2 یا 3 ساعت اینا خیلی خوبه ولی من روزانه بیش از 10 ساعت کار میکنم باهاش و جواب نمیده و داغ میکنه و پرپر میزنه میخوام عوضش کنم و نمیدونم چه مارک و مدل بگیرم استوک یا دست دوم و با چه مشخصات

نوش رو نمیدونم دست دومش رو زده 27 میلیون و نیم

گرافیکشو بهم بگو 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

منم قصد خرید دارمیه نفر که تو این حیطه فعاله بهم پیشنهاد داده استوک بخرمحالا نمیدونم خوبه یا نه

استوک اگه کارکرده نباشه می‌تونه خوب باشه قیمتش مناسب‌تره

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

لنوو دارم راضیم. دقیق مدلشو نمیدونم

از هوش مصنوعی خواستم شکایت هایی که از لنوو دارن رو بگن ومیگه که 

خیلی گرم میشه و شارژش زود خالی میشه و بعضی ها که بدنه پلاستیک دارن خوب نیستن و با استفاده زیاد حساسیت لمسیش کاهش پیدا میکنه 

برای شما این مشکلات پیش اومده؟

بعدش گفت برای عده ای فقط اینطوریه و لپتاپ های لنوو خوب هستن

از هوش مصنوعی خواستم شکایت هایی که از لنوو دارن رو بگن ومیگه که خیلی گرم میشه و شارژش زود خالی میشه ...

برا من اینجوری نیس بستگی ب مدلش داره دست دوم ممکنه اینجوری بشه سعی کن نو بخری حالا ک داری میخری چون باز خراب شه باید هزینه کنی

بیخیال میگذره

من لپ اپ لنوو 15.6 اینچی مدل ideapad slim 3 i7 13620H 16GB 1TB دارم و راضیم فقط نزدیک 50 تومنه الان ...

ممنونم که نوشتید

نوش این قدره؟

برای استفاده زیاد خوبه؟ من خیلی زیاد استفاده دارم و روزی بیشتر از 10 ساعت اینا 

مشکلی داره؟

از هوش مصنوعی خواستم شکایت هایی که از لنوو دارن رو بگن ومیگه که خیلی گرم میشه و شارژش زود خالی میشه ...

فدات من دانشجو هستم. کارای تحقیقاتی رو که انجام میدم خب شارژش خالی میشه دوساله دارمش نه هنگ میکنه نه خراب شده خیلی خوش دسته و البته ناگفته نماند زیاد ازش استفاده نکردم. به نظرم بهتره از یه پسر کمک بگیری اونا بیشتر از این چیزا سر در میارن من خودم هدیه گرفتم نخریدمش دقیق نمیدونم