2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد ناخن بکارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1771 بازدید | 121 پست
یه سوال بی ربطشما با رژیم کنونی موافقی؟

ببین بحث سیاسی موضوع اش فرق داره از اسلام؛

از ابتدای خلق شدن حضرت آدم، شیطان سرکشی کرد و سعی کرد انسان ها رو گمراه کنه خداوند برای امت های مختلف پیامبر های مختلف آورد و ۵ پیامبر اولوالعزم داشتیم حضرت نوح و حضرت ابراهیم و حضرت موسی و حضرت عیسی و حضرت محمد ؛

تو کتاب تورات و انجیل مشخصات پیامبر اسلام بوده که به عنوان آخرین پیامبر کامل ترین دین رو میاره که برای تا ابد کره زمین کافی هست...

بعد ۱۲ امام میان هدایت مردم رو به عهده میگیرن و امام دوازدهم بعد مدتی غایب از نظر مردم میشن 

بقیه اش رو چند دقیقه دیگه پست بعد تایپ میکنم 

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکه روزه ام رو باز نکردم از خدا دور شدم؟حرفلتون رو نمیفهمم واقعا

جواب حرف تون رو دادم که گفتین چه نفعی داره برای شیطان که بگه روزه مشکلی نداره

شیطان از هر راهی استفاده میکنه تا از مسیر درست انسان رو منحرف کنه،زیبا نشون دادن اشتباهات هم یک راه هست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
یه سوال بی ربطشما با رژیم کنونی موافقی؟

عزیزم اینکه هر حای تاریخ هر حکومتی ادعای درستی داره بکنار

ولی خوب فکر کن ،تا وقتی امام زمان نیان مگه میشه حکومتی بدون فساد و بدون مشکل باشه؟خیر...

اگه این طور باشه که اصلا چه نیازی به امام داریم

اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست

شما مسلمان واقعی پیدا کن که البته اون هم مطمئنا معصوم نیست ولی حداقل سعی میکنه گناه کمتری داشته باشه،اون موقع کیف میکنی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
جواب حرف تون رو دادم که گفتین چه نفعی داره برای شیطان که بگه روزه مشکلی ندارهشیطان از هر راهی استفاد ...

خیلی داری سختش میکنی...

من از اول ماه رمضان فقط دیروز این اتفاق واسم افتاد وگرنه همیشه چند دقیقه قبل اذان صبح مسواکمم زدم

من مطمئنم شیطان نبوده...

میشه 

من نمیدونم چون دیدم دلشون میخواد گفتم انجام بدن حسرت نشه من خودم کاشت دوست ندارم یکماه فکر کنم اونقد ...

خدا نمیبخشه وقتی بهت گفته نمازت اینجوری باطله 

کسی که معتقده نمیاد واسه یه لذت یک ماه از نماز و روزش بگذره

اون دنیا شما جواب نماز قضاهاش رو میدید؟

خیلی داری سختش میکنی...من از اول ماه رمضان فقط دیروز این اتفاق واسم افتاد وگرنه همیشه چند دقیقه قبل ...

سخت نکردم عزیزم ،ان شاءالله نماز روزه هاتون قبول باشه.حرف من اینه که نمیشه هر طور خواست از دین برداشت کرد

عزیزم اینکه هر حای تاریخ هر حکومتی ادعای درستی داره بکنارولی خوب فکر کن ،تا وقتی امام زمان نیان مگه ...

ببخشید ولی فکر کنم بهتر باشه این بحث رو ادامه ندیم چون خیلی اختلاف نظر داریم و باعث رنجش همدیگه میشیم

خیلی ممنون بابت حرفاتون شب بخیر❤

میشه 

چقددد منیببین من فقط نظر خودمو میگم بازم خودت صلاح میدونیمن میکارم همه ی واجبات دینیم هم سرجاشهچون ب ...

سم خالص،🥴🥴🥴🥴🥴

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
کاشت چون به ریشه چسب نمیزنه از ی ذره بالاتر از ریشه هست اشکال نداره فک کنم

باطله گلم 

منم همین فکرو میکردم دو سال پیش نزدیکه یه ماه گذاشتم ، وقتی فهمیدم با ناخن مصنوعی باطله کلی حالم بد شد تو دلم به اونایی که ندونسته بهم اطلاع دادن که گناه نداره و بزن کلی حرف زدم