2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد ناخن بکارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 121 پست
کاشت چون به ریشه چسب نمیزنه از ی ذره بالاتر از ریشه هست اشکال نداره فک کنم

همه مراجع گفتن چسب کاشت مانع وضو و غسل هست و وقتی انسان طهارت نداشته باشه نماز و روزه و غسل اش باطل هست و ناپاک هست و نزدیک ضریح ائمه هم نمیتونه بشه

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره شما خوبیبهشتی که شماها برین توش از جهنم جهنم تره

ما هرجا هم بریم برای خودمون میریم خداروشکر کسی رو قرار نیست همراهمون ببریم پس شما به فکر بهشت و جهنم خودت باش.گفتم که در جهل مرکب این اثر همون جهل مرکبه

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

یاخدا چی میگی شما شیطان چی😂خب مثلا شیطان با این حرفش چه نفعی بهش رسیده؟

حضرت ابراهیم وقتی دستور خدا رو شنید سه بار شیطان به شکل های مختلف جلوش ظاهر شد تا مانع بشه اما حضرت ابراهیم مطمئن شد اون شیطان هست چون خلاف حرف خدا گفته...

شیطان قسم خورده انسان ها رو از مسیر صحیح منحرف کنه به هر قیمتی...

خیلی باید مراقب بود...

یا أیها الّذین آمنوا لا‌تتّبعوا خُطُوات الشّیطان و من یتّبع خُطُوات الشّیطان فانّه یأمر بالفحشاء و المنکر؛ ای مؤمنان! از گامهای  پیروی نکنید و هر که از گامهای  پیروی کند، (بداند) که او به زشتی و ناپسندی وا‌می‌دارد».

زیبا کردن گناه مثل زیبا کردن کاشت ناخن حرام در ذهن و جدایی و اختلاف انداختن بین زن و شوهر از کارهای شیطان هست 

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

خب من شیطان نیستم

عزیزم هیچکدوم از ما شیطان نیستیم 

ولی شیطان همون لحظه قسم خورد که با روش های مختلف ما ادمها رو از اخلاص دور خواهد کرد.

من تمام حس و نیاتت رو درک میکنم منم تا چند وقت پیش دقیقا مثل تو فکر میکردم 

ولی یک تلنگر باعث شد بفهمم روشم غلطه 

راجع کلمه اخلاص و اینکه فقط برای خدا انجام بدیم بیشتر تحقیق کن .

اخلاص نداشتن مثل این میمونه سالها تلاش کنیم و کار کنیم اخر سر هیچ حقوقی دریافت نکنیم و بهمون بگن نه مزدی نمیگیری چون نیتت درست نبوده... 

یک مثال بزنم میگن اگه. مادر برای دل خودش و از روی دلسوزی به بچه شیر بده فقط دل خودش اروم شده ولی اون دنیا مزدی نداره ولی اگه بخاطر خدا شیر داده عین اون دوسال بینهایت نزد خدا پاداش داره. 

حتی جارو کردن و ظرف شستن مون همینطوره 

حتی نفس کشیدن و ورزش کردن مون باید برای خدا باشه.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
شما که هنوز اونقدر بالغ نشدی که نمیدونی نباید وسط صحبت دونفر دیگه فضل بپراکنی بهتره بری کمی ادب یاد ...

چه جالب نباید وسط صحب دو نفر که درباره من حرف میزنن دخالت کنم!!!

همون پوسته اسلامتون که مونده کل دنیارو به جون هم انداخته😂

میشه 

آفرین به اکثر این خانمها که چقدر خوب خواهراشون رو راهنمایی کردن 

کاشت ناخن مضراتی داره که مهمترینش همین عدم طهارته و زینتی که عیان میشه و بخش مادی‌ هم ضررهای جسمی. حتما تحقیق کنید این کار رو با خودتون نکنید. یه پزشک خانمی دادوبیداد می‌کرد و معترض بود بخاطر این بلا که خانمها سر خودشون درمیارن. خداییش اصلا هم چیز مصنوعی جالب نیست. 

خدا بنده هاش رو دوست داره. به اونچه گفته عمل کنیم. خلاف اون خواب ببینیم حجت نیست. فرصت دنیا هم محدوده. ابدیت در پیش داریم. یاعلی

از این شناسه دو نفر فعالیت می‌کنند. پاسخ نمیخونم و موضوعات قفل هستند. اگر پیامی بود درخواست دوستی بدید. این حساب کاربری از یک دوست به ما واگذار شد. 
حضرت ابراهیم وقتی دستور خدا رو شنید سه بار شیطان به شکل های مختلف جلوش ظاهر شد تا مانع بشه اما حضرت ...

عزیزدلم

من دودل بودم روزه ام قبوله یا نه و فکر میکردم قبول نیست و میخواستم بازش کنم  که تو خواب گفتن قبوله و من دیگه منتظر موندم تا اذان رو گفتم شیطان چی میگه این وسط😐

میشه 

یاخدا چی میگی شما شیطان چی😂خب مثلا شیطان با این حرفش چه نفعی بهش رسیده؟

همون نفعی که یه عمر هست دنبال اینه که انسان رو از خدا دور کنه

شیطان خودش رو به قالب های مختلف در میاره

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
عزیزدلممن دودل بودم روزه ام قبوله یا نه و فکر میکردم قبول نیست و میخواستم بازش کنم که تو خواب گفتن ...

روزه ات رو باید بگیری و نمازت رو هم بخونی اما در اسرع وقت هم باید بری کاشت ات رو برداری و غسل ما فی الذمه یعنی هر آنچه بر گردنم هست بعدش انجام بدی

میدونم قصدتون راهنماییه ولی همه اینارو خودم میدونممن حتی حجابمم کامل نیست اصلا

سعی کن حجاب ات رو هم درست کنی 

هر روزی که زنده از خواب بیدار میشیم یعنی یه فرصت جدید خدا بهمون داده برای جبران گذشته 

چند روز پیش یه تاپیک خوندم تو نی نی سایت..‌. دختر جوانی نوشته بودم توبه کردم و دیگه کامل حجاب میکرد و بدون آرایش می‌رفت بیرون و نماز و روزه رو به خوبی انجام میداد...

حالا هم پدرش باهاش مخالف بود و هم نامزدش بابت این تغییر کلی اذیتش میکرد اما مصمم شده بود با وجود اطرافیان غیر مذهبی متحول شده بود و روی کارهای درست پافشاری میکرد.

برخی اینطوری تو بدترین شرایط اطرافیان متحول میشن...

هیچ وقت برای جبران گذشته و متحول شدن دیر نیست