2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد ناخن بکارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 121 پست
جمله اخرتو قبول ندارم هرکی کاشت میکنه که با دوست پسرش فرار نمیکنه هر ده انگشت مثل هم نیست بنظرم یکم ...

لاک زدن با کاشت فرق داره ،

منم بارها لاک زدم تو مراسم ها یا تو خونه و بعدش برای غسل و وضو پاک کردم.

میدونی وقتی لاک ناخن و انواع برچسب ناخن زیبا بود چرا یک عده محدودی اومدن کاشت رو رواج دادن؟!!!

چون کاشت توسط خود فرد قابل برداشتن نیست و این باعث میشه فرد تا پشیمون شد نتونه برداره، برای وضو و غسل هم نتونه برداره و مدتها کاشت روی دستش بمونه و طهارت و وضو و نماز و روزه و غسل اش دچار مشکل بشه و فاصله اون بنده از خدا خیلی زیاد میشه و در برابر شیطان و وسوسه های شیطان ضعیف میشه،

تازه ناخن کاشته شده در معرض قارچ و کپک و بیماری هست و چسپ کاشت هم برای فرد باعث مشکلات تنفسی فراوان هست.

برای کاشت آرایشگرا هم پول زیادی میگیرن چون مردم عادی خودشون نمیتونن انجام بدن و برای ریموو اش هم چون فرد خودش نمیتونه انجام بده مجدد‌ کلی پول میگیرن 

چون برای آرایشگرا این درآمد زایی و سواستفاده جذاب هست و به تبلیغ کاشت می‌پردازند.

در نتیجه میشه جامعه فعلی که برخی آرایشگران تبلیغ کاشت میکنن و با سلامت و دین و آخرت مردم بازی می‌کنن در حالیکه آدم خودش می‌تونه تو خونه لاک بزنه پول به آرایشگر نده و  ناخنش هم سلامت بمونه   

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .