2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد ناخن بکارم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 121 پست

چقددد منی

ببین من فقط نظر خودمو میگم بازم خودت صلاح میدونی

من میکارم همه ی واجبات دینیم هم سرجاشه

چون به اعتقاد من خدا مهربون تر از این حرفاست که بخاطر نرسیدن یه قطره آب به ناخن هامون مارو نادیده بگیره

من با کاشت واقعا حالم خوبه مطمئنم خدا هم از این حال خوبم راضیه اصلا این نماز و روزه رو هم واسه حال خوب خودمون واجب کرده بخدا

من حتی دیشب یه کاری برام پیش اومد تا رسیدم خونه اذان صبح رو گفته بود ولی چون نمیتونم بدون سحری روزه بگیرم همون موقع دولقمه خوردم و نمازمو خوندم و گفتم فردا هم روزه رو میگیرم ولی هی دودل بودم که آیا قبوله یا نه شاید باور نکنی ولی تو خواب بهم گفتن قبوله و روزت رو نشکن

میبینی؟ خدا خیلی بزرگ و بخشنده است قربونش برم❤

میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا خودش واجبات رو گفته نماز و روزه و غسل های واجبکاشت مژه و ناخن هم مانع وضو و نماز و غسل میشه اگر ...

درست میگین ولی این همه ادم میکارن حالا این بنده خدا همشو خونده یکماه نخونه خب 

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
لامصب مژه از این رو به اون رو میشه آدم

واااقن 

من مژه هام ریزه بدون ریمل صورتم بی روح میشه حتا بدون آرایش ریمل میزنم انگار. آرایش کامل دارم 

میگن کاشت مژه اون موها موهای بیکینیه😐😂💔

چقددد منیببین من فقط نظر خودمو میگم بازم خودت صلاح میدونیمن میکارم همه ی واجبات دینیم هم سرجاشهچون ب ...

وسط اعتقاداتتون به چیز یبه نام احکام هم اعتقاد دارید؟میدونید که کاشت ناخن مانع از غسل و وضوئه؟

اگه میدونید و همچنان ادامه میدید که علی برکت الله

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊

میشه فقط یکبار برای تنوع انجام داد؟

اگر خوشت اومد و عادت کردی چی؟

خدا از باعث و بان ی انتشار دهنده هاش نگذره که به جنگ دین و دنیا و طهارت مردم رفتن

مثل سیگار و قلیان و مواد مخدر میمونه 

با اینکه می‌دونن کلی ضرر داره برای جسم و روح اما شیطان کارش زینت دادن به گناه هست اونقدر وسوسه می‌کنه که آدم کاشت رو ادامه بده 

پس سعی کن اراده ات رو زیاد کنی و اصلا سمتش نری

خداوندا اسرائیل و مسئولین جنایتکار آمریکایی را نابود کن/ حتی کانادا و اوکراین دوستان قدیمی آمریکای جنایتکار هم به خاطر قدرت طلبی و زورگویی آمریکا به تنش با آمریکا وارد شدن/

چقددد منیببین من فقط نظر خودمو میگم بازم خودت صلاح میدونیمن میکارم همه ی واجبات دینیم هم سرجاشهچون ب ...

عجب 

مهم اینه که خدا هر دستوری داده ما باید انجام بدیم

خدا مهربونه ولی یه قانونایی داره گلم 

چرا بدعت میاری توی دین

خدا رو شکر که دو تا کار پاره وقت حسابداری با حقوق عالی پیدا کردم .من در حال جذب بهترین ها هستم                        فروردین ماه کارم رو شروع میکنم و به امید خدا پول هامو پس انداز میکنم خدایا سپاس گزارم سپاسگزارم سپاسگزارم🙏

بیشتر ببینید
درست میگین ولی این همه ادم میکارن حالا این بنده خدا همشو خونده یکماه نخونه خب

شما مطمئنی این بنده خدا کی دو از جون از دنیا میره؟

اگه وسط همین یک ماه رفت،جوابشو شما میدی؟؟

میدونی توی غسال خونه چه مصیبتی با این کاشت میکشن؟؟

وزن شروع ۲۴:۱۲:۱۴۰۳ =۹۱🔸️هدف اول= ۸۰🔹️هدف دوم=۷۰🔸️هدف نهایی=۶۰...🔹️🔹️من میتونم به هدفم برسم دعا کنید که بتونم مرسی ازتون😊