2777
2789
عنوان

دخترا

103 بازدید | 11 پست

با کسی آشنا شده بودم میشد که جدی بشه رابطه مون

اینو میدونم که حس میکرد ازش خیلی سرم ولی میدونم دوسم داشت من ازش بزرگترم ولی نه خیلی زیاد از نظر سواد و مدرک تحصیلی هم ازش بالاترم

یه دختر  کم سن تر از خودش خیلی نامحسوس وارد رابطه مون شد اونو سمت خودش برد دختره اصلا زیبایی نداره  و حتی به من توهین کرد گفت پیرزن! 

من هم از نظر تحصیلات هم ظاهر خیلی خیلی بالاترم از اون دختر  ! مثل بنز و ژیان تفاوت مون ! 

در حالیکه سه ماه با اون دختره است قبل از عید به من پیام داد 

من خییییلی بد برخورد کردم یعنی مهلت ندادم  بهش چیزی بگه چون برام تمام شده بود

تمایل داره به آشتی  ولی واقعا اینجور آدما پیش خودشون چی فکر میکنن خیلی تعجب می‌کنم

دلم گرفته فقط اینو مطرح کردم یکم باهام همدردی کنید هم آروم بشم و هم اینکه تجربه ای از اینجور دخترا که وارد رابطه میشن اگر در اطرافیان دیدین تعریف کنید

تأکید می‌کنم دخترا دلم گرفته لطفا چیزی نگید که ناراحت بشم 

فقط یکم حرف بزنید باهام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا چقدر دوست داره که از این بیشرف جدا شدی 

چون اگه تو رو دوست داشت با یکی دیگه نمیپرید و اون دختر بیچاره هم فقط براش سرگرمیه چون اگه پایبندش بود با شما تماس نمیگرفت عزیزم اون دختر هم چوب کارش رو میخوره 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید

عزیزممم:))))

چیزی که تو ذهنمه رو میخوام بهت بگم و اونم اینه که میتونی از یه دید دیگه به این قضیه نگاه کنی، مثلا از این دید که خب زود دستش واست رو شد(تعهد واقعی زمانی هست که فرد بیاد خواستگاری اون دختر و چشمش دختر دیگه ای رو نبینه حتی اگه یه دختر دیگه سعی کرد بهش نزدیک بشه اون ادم اهمیت نباید بده و...) و خیلییییی زیاد وابسته‌ش نشدی که بعدا افسردگی شدید بگیری و اوضاعت خیلی خیلی بد بشه و برات سخت تر بشهه... مطمئن باش آدمی که خدا برای تو تعیین کرده باشه به موقعش میاد و لازم نیست برای اومدنش کار خاصی انجام بدی یا اینکه خودتو به آب و آتیش بزنی و....

حالا هم بهت پیشنهاد میکنم اول از همه با خودت سعی کن دوست باشی😁 یعنی مثلا با خودت صحبت کن، باخودت مهربون باش، به خودت محبت کن، فعالیت های کوچیکی که حس خوب بهت میدن انجام بده، ببین چه مهارتی رو دوست داری و برو سراغش و اونو یاد بگیر حتی با همین گوشی میتونی ویدیو ببینی و یاد بگیر خلاصه که با خودت عشق کن ، اون لحظه اونقدرررر بهت خوش میگذره و کیف میده که حاضر نیستی وقت گذروندن با خودت بو با هیچ چیز دیگه ای عوض کنی😂♥️🌱

لبخند بزن، اینطوری زیبا تری🙂✨️

دقیقا بیشرف نامرد بود

پس حتما نماز شکر بخون و این آشغال رو هم از دلت هم از زندگیت بنداز بیرون و از خدا بخواه آدم درستو حسابی رو نصیبت کنه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید