2777
2789
عنوان

نزاشتم مادرم تحویل سال ببوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 114 پست

حق با توئه اما این دنیای کوفتی ارزش نداره که بخوای با عزیزترین آدمای زندگیت ناراحتی کنی و سرد بشی

بعدا یه جوری از دلش دربیار

موفق باشی😇

سعید🦋🤣😇🥳😁امشب حالم عالیه چون جایی بودم و...👍

نمیخاد کاری کنیفردا بیخیال این اتفاقا کامل عادی روزتونو شروع کنین

ن اینجوری نیس دیگه میخواد هر روز بگه نفهمی فلانی شعور نداری عیدمو خراب کردی

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب کاری کردی مادرتم که باشه و حرمتش واجب باید برات ارزش و احترام بزاره من اگر کسی باهام بد حرف بزنه سریع بهش میگم که تحمل ندارم کسی بهم بی احترامی کنه بعدم دختر ناراحت نشی تقصیر خودته کارا رو بین خواهرات تقسیم کن جوری ک فک نکنن وظیفته بدونن به عنوان دختر خانواده تا الان از رو لطف و مسعولیت پذیری تو خونه بدو بدو کردی از این به بعد یکم دست و پات رو جمع تر نگه دار  

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
حق با توئه اما این دنیای کوفتی ارزش نداره که بخوای با عزیزترین آدمای زندگیت ناراحتی کنی و سرد بشیبعد ...

واقعا اون لحظه نمیدونم چم شد

انگار کل‌ غما دنیا اومدن ت دلم

پشیمونم از این رفتارم

شاید فقد میخواستم ناز کنم ولی خراب کردم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بیشتر ببینید
مگه میشه دوست نداشته باشن؟؟؟؟؟؟عشق پدرومادر مثل عشق خدا به بنده هاشه بزار متاهل بشی میفهمی چی گفتم💓 ...

ندارن ب همین خدا ندارن بخصوص مادرم

هیچ حسی نداره بمن جز نفرت

همیشه میگه کاش میمیردی

بیشتر ببینید

مهر مهر میاره عزیزم 

یکم صبور باش

ببوس چیزی هم گفت توجه نکن و برعکس الکی پیش نفر سوم بکو مامانم خیلی مهربون و خوش ب خورد هست کاش منم مثل اون بشم 

ببین ناخودآگاه آدم رو مجبور یا بهتر بگم تشویق ب خوب بودن می‌کنی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
ن اینجوری نیس دیگه میخواد هر روز بگه نفهمی فلانی شعور نداری عیدمو خراب کردی

هر آدمی قلق خودشو داره

بعضیا رو باید باهاشون حرف زد تا آروم بشن

بعضیا رو باید گزک نداد دستشون

با بعضیا باید دهن به دهن نشد و قطع مکالمه کرد

خانواده درجه یک با همدیگه بُر خوردن و همیشه بیخ ریش هم هستن، گاهی باید دید که واقعا ریشه این همه اختلاف چیه

گاهی روابط خوب نمیشه اما نسبت به قبل بهتر میشه، همینم خوبه

اگر گفت عیدمون خراب کردی بگو من تازه از همه بیشتر ذوق داشتم همکاری نکردین تا بوق سال تحویل نشنیدیم، همین بسه

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

واقعا اون لحظه نمیدونم چم شدانگار کل‌ غما دنیا اومدن ت دلمپشیمونم از این رفتارمشاید فقد میخواستم ناز ...

مامانا اگه غر نزنن فحش ندن که شبمون روز نمیشه😅🤣

حالا بذار فردا یه جوری خوشحالش کن

شبت خوش😇

سعید🦋🤣😇🥳😁امشب حالم عالیه چون جایی بودم و...👍

😐😐😐😐

زیاد بود اولش نخوندم 

ببین همین حرفا و رفتارا می‌تونه تغییرت بده برات مهم نباشه چون آدما دقیق اینجورین فرقی هم نداره مادرت باشه پدرت باشه 

بیگانه باشه فامیل باشه هیچ فرقی نداره وقتی ببینن‌ رو یه چیزی حساسی بیشتر می‌کنن تو چشمت 

ساده بگذر ولی بدون کی حواسش بهت هست و کی داره ناراحتت می‌کنه 

هر چند اون مادره بری بالا بیای پایین مادرته بد تورو نمی‌خواد ولی احتمالا اخلاقش اینجوریه رکه‌ انگار 

خوب کاری کردی مادرتم که باشه و حرمتش واجب باید برات ارزش و احترام بزاره من اگر کسی باهام بد حرف بزنه ...

من هرکاریم کردم تهش مادرم میشینه جفت اون خواهرم میگه این اصلا‌کمک نمیده  و همش جلوی خودمم بدمو میگن

صبحم یه کار از خواهرم خواستم گفتم تلوزیون تنظیم کن روی یه شبکه سرش کرد ت گوشیش و بعدم چسبید ب مامانم و هی خودشو مث‌بچه گربه ها میمالوند بهش 

هی میگفتم دار سال تحویل میشه بزن یه شبکه ای ک بفهمیمم زدن ماه*واره  عصبی شدم اصلا بغضی شدم

دیگه انگار لج‌ کردم ی چیزی سفت چسبوندم ب مبل نمیزاشت برم ر‌وبوسی تظاهریم کنم

بیشتر ببینید
ندارن ب همین خدا ندارن بخصوص مادرمهیچ حسی نداره بمن جز نفرتهمیشه میگه کاش میمیردی

همه مادرا عصبی میشن 

ازاین حرفا همیشه هست و گفته شده 

فقط تو نیستی 

من وقتی از پسرم عصبانی بشم هزار حرف بارش میکنم ۳سالشه

اما کمتر از یک ثانیه جوری بغلش میکنم صدبار خودمو نفرین میکنم

مهر مهر میاره عزیزم یکم صبور باشببوس چیزی هم گفت توجه نکن و برعکس الکی پیش نفر سوم بکو مامانم خیلی م ...

مامانم‌باهمه خوبه بجز من

انقدر من اضافیم‌توی این خونه و وجودم رو قلبش سنگینی میکنه

ی بار دیگ تایپیک زدم بخاطر‌که خواهرم رفت خوابگاه و دلش تنگ شد هی میگف چرا اون ازم دور‌شه تو چرا گم نمیشی

منو توی این سن و‌سال گرفت تا میخورد زدم

بیشتر ببینید