2777
2789
عنوان

نزاشتم مادرم تحویل سال ببوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 114 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من هرکاریم کردم تهش مادرم میشینه جفت اون خواهرم میگه این اصلا‌کمک نمیده و همش جلوی خودمم بدمو میگنص ...

دختر ضعف نده اینا میفهمن حرصی میشی بدتر میکنن مامانتم اینا رو لوس کرده دور برداشتن میبیننت مامانت بهشون هیچی نمیگه و خودشم بی احترامی میکنه. سعی کن ابهت داشته باشی باهاشون زیاد حرف نزن مگر مجبوری سعی کن خودت نیازاتو  رفع کنی یا اگ با بابات جوری از پدرت حمایت بخاه از این به بعدم تو خونه دست به سیاه و سفید نزن مثل خودشون باش خاهرت کاری خاست اصلا اهمیت نده بخدا درست میشن . ناراحت نشی ولی مادرت انگار دچار یه ترومای کودکی بعضیا عقده خاطرات بدشون سر بچه هاشون در میارن تو به دل نگیر همینقدر ک قلبت پاکه و اینقد برا خانوادت اهمیت گذاشتی با وجود این کاراشون نشون میده چقدر گل و خوبی مشکل از تو نیست این مشکل اوناست صد در صد تو فقط میتونی براشون تاسف بخوری از خدا بخای راه راست بهشون نشون بده 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
مامانم‌باهمه خوبه بجز منانقدر من اضافیم‌توی این خونه و وجودم رو قلبش سنگینی میکنهی بار دیگ تایپیک زد ...

ب نظرم خودت قوی نشون بده و بی نیاز 

وقتی چسبیده و نیازمند از هر لحاظ باشی تلاش برا داشتنت نمیکنن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
زیاد بود اولش نخوندم ببین همین حرفا و رفتارا می‌تونه تغییرت بده برات مهم نباشه چون آدما دقیق اینجوری ...

سرده رک‌نیست

اصلا همین روبوسی ساده بغل کردن توی خونه ما قفله چون مادرم ایقدر توی سرمون کرده که این چیزا نیاز نیس و سبک بازی 

من بیان احساساتم قفل‌شده بخاطر تربیتش اگ برا یکی بمیرمم نمیتونم بهش بگم نمیتونم کسیو ببوسم و‌بغل‌کنم فقد توی خیالاتم میتونم

الان دلم میخاد برم بغلش کنم بگم ببخشید ولی چون خودش اینجوری بارم اورده نمیتونم برم سمتش همش میگم زشته سبک بازیه پس غرورم چی و…

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بیشتر ببینید
ب نظرم خودت قوی نشون بده و بی نیاز وقتی چسبیده و نیازمند از هر لحاظ باشی تلاش برا داشتنت نمیکنن

خودم دازم خفه میشم از بغض و همی جور دار اشکام میاد

اون از کسی ک دوسش دارم💔

اینم از مادرم💔

احساس بی کسی و تنهای میکنم 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بیشتر ببینید
چندسالته خواهرت چندسالشه

من۲۶خواهرم۲۱

بیشتر ببینید
اره برو

اخه میدونی خودش هم آدمی نیست که بیاد یهویی بغلم کنه و بوسم کنه مثل مادرای دیگه 

با اینکه هر چی خواستم فراهم کرده و تک دخترم اما متاسفانه وقتی ازس دلیل این کارش رو میپرسم میگه دست خودم نیست و بچگی باهام اینطوری رفتار کردن من بار اومدم 

در حدی که رفتم اتاق عمل تو ریکاوری نشسته بودم بغضم گرفته بود بغلم نکرد حتی چه برسه بوس درو بست رفت

خاله منم اخلاقش گنده عید رو زهر کرد بهمون 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

خودم دازم خفه میشم از بغض و همی جور دار اشکام میاداون از کسی ک دوسش دارم💔اینم از مادرم💔احساس بی کس ...

قوی باش 

در جریان مشکلت هستم 

تا م برای تغییر بقیه اول باید خودش تغییر کنه 

عزیزم بهت کانال عبدالمجید احمدی رو پیشنهاد میکنم 

رایگان هست 

دلت رو آروم میکنه و ناخودآگاه تغییر می‌کنی و اطرافیان رو هم تغییر میدی

ب من تو روزای حساس خیلی‌ کمک کرد 

یک لحظه اومد تو ذهنم گفتم اتفاقی نیست حتما برا همین گفتم بخت پیشنهاد بدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
دختر ضعف نده اینا میفهمن حرصی میشی بدتر میکنن مامانتم اینا رو لوس کرده دور برداشتن میبیننت مامانت به ...

اره همیشه خدا مادرم دست میزار رو نقطه ضعفم و‌ بهم میگ دختر خوبی اک بودی نامزدت ولت نمیکرد همیشه داغی ک رو دلمه رو یادم میندازه

یا به خواهرم اجازه میده بهم توهین کنه بمن ب کسی ک دوسش داشتم ولی من اگ جواب اون ک ازم کوچیک تره بدم میپره بهم و  تعصبش میگیره و میگ تو بزرگتری نباید چیزی بگی تو‌بزرگتری خسته شدم از اینک بخاطر بزرگتر بودنم باید همیشه توقع ها از من باشه باید همیشه من له بشم 😭من نخوام که ی وقت اونام از حسودی نخوان خسته شدم

مادرم انفاقا ناز پروده خانوادش بوده به گفته خودش و بقیه الانم خواهرمو مثل‌خودش کرده و همه رو مجبور میکنه به اون احترام بزارن

بیشتر ببینید
اخه میدونی خودش هم آدمی نیست که بیاد یهویی بغلم کنه و بوسم کنه مثل مادرای دیگه با اینکه هر چی خواستم ...

مادر منم اینطوریه

میترسم منم تو ایندم بخاطر این تروماها با بچم اینجوری شم😭😭😭

بیشتر ببینید
قوی باش در جریان مشکلت هستم تا م برای تغییر بقیه اول باید خودش تغییر کنه عزیزم بهت کانال عبدالمجید ا ...

توی تلگرامه؟

مرسی عزیزدلم

بیشتر ببینید
خاله منم اخلاقش گنده عید رو زهر کرد بهمون

چرا؟

بیشتر ببینید