2777
2789
عنوان

نزاشتم مادرم تحویل سال ببوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2146 بازدید | 114 پست
حتما كه ميزاره..تو ميتوني . بدون چشمداشت محبت كن به خانوادت زمان خيلي زود ميگذره ان شاء الله هميشه ت ...

قربونت بشم انشالله امیدوارم‌بتونم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بیشتر ببینید
جفتتون مقصرید

مادرم اخلاقش درست نمیشه بامن ولی من نباید اون لحظه خراب میکردم حدقل بعدش میگفتم دلخورم میدونم مقصرم چون حتی بلد نیستم ناراحتیمو درست عنوان کنم💔

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مادرم اخلاقش درست نمیشه بامن ولی من نباید اون لحظه خراب میکردم حدقل بعدش میگفتم دلخورم میدونم مقصرم ...

حالا من مادر شمارو نمیشناسم 

ولی خب همه مادرا مقدس نیستن 

بعضی وقتا باید محکم برخورد کرد که آدما به خودشون بیان 

مامان منم مثل مامان شما بود که باعث شد از خونمون همیشه فراری باشم 

آخرشم ۱۸ سالگی ازدواج کنم

اردبیل مارالی🥲✨️

من از لحاظ مهربونی مهربون ترم ولی مادرم نمیبینهاما خب کلا اون خواهر همیشه از خودش تعریف میکنهمیر رو ...

مهربونیت واسه خونواده ت دیگه وظیفه شده .بخاطر همین نمیبینن. ولی   مطمئن باش پیش خدا گم نمیشه. ان شالله به بهترین شکل واست جبران کنه

پناه باز قهر کردین باهم با رلت؟ من دیگه جای تو حالم داره بهم میخوره ازش. خدایی چیه؟ بندازش دووووررررر مرتیکه رو ثبات اخلاقی نداره من ب عموان ی نفر سوم میگم این اصصصصلا نرمال نیست و مثل ی بچه ی ۳ ساله میمونه

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
نه هنوزولی شاید اگر موقعیت خوب پیش بیاد دیگه خودمو بخاطر این عشق محروم نکنم شاید دیگه حدقل فرصت اشن ...

پسرا همیشه اون دختری که از ته دل عاشقش بودن رو از دست میدن بعد ها آینده همیشه اون دختر ذهنشون میاد که دیگ خیلی دیر 💔

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بیشتر ببینید

پستت قلبمو به درد اورد .

زندگیت خیلی سخته و واقعا عجیبه که تا حالا توی این فضای سمی دوام اوردی .

یه نصیحت از خواهرت بشنو . از کسی که تقریبا زندگیش مثل تو بود و چند سالی بزرگتر از توئه

.

تا فرصت داری زندگیتو بساز و به امید اصلاح خانوادت نباش . 

برای این کار اول باید ازشون دور بشی تا روح و روانت کمی تحت فشار باشه . به بهونه درس برو شهر دیگه . شهری که موقعیت کاری داشته باشه تا بتونی هم زمان بری سر کار ..

هر رشته ای قبول شدی برو فقط پیششون نمون . چون با موندن تو هیچ چی عوض نمیشه . 

اینو هم بدون  بعد از پیشرفتت رفتار همه باهات عوض میشه ولی این روزای سخت رو فراموش نکن هیچ وقت

🐈🐈‍⬛