2777
2789
عنوان

من خسیسم یا حق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 38 پست
پس واجب شد بری حتما خونه شون

من سختمه  تازه شوهرمم معذبه اصلا شب خونه کسی نمیمونه..جزمحالاته بریم  اگرم بزیم  فقط یه وعده

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بعد برو دوروز بمون خونه شون. از مهمون بی درک و جبران نکن متنفرم. ما مهمون زیاد میاد شاید یکی شون ده ...

مثلا یه روز دوروز میموندن مشکل نداشتم هستن فعلا   بعد تازه سفارش غذام میدن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من سختمه تازه شوهرمم معذبه اصلا شب خونه کسی نمیمونه..جزمحالاته بریم اگرم بزیم فقط یه وعده

هوون یه وعده برو. ببین احترام میذارن یا نه. ولی در کل سری بعد بگو میخایم مسافرت بریم جایی واقعا هم برو بگرد یکم نمون خونه کار کنی و اذیت بشی هی

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
مثلا یه روز دوروز میموندن مشکل نداشتم هستن فعلا بعد تازه سفارش غذام میدن

چه پررووو. این مهمون مون که گفتم بنده خداها اصلا و ابدا به نوع غذا اهمیت نمیدن. حتی گاهی نمیذارن غذا زیاد بپزیم میگن باید ساده باشه حتما.

چه شوهر خوبی داری. خدا حفظش کنه . یه خورده سرد برخورد کن بلند شن برن

شوهرم خوبه ولی اینروزا  باهاش سرسنگینم ناراحتیم میبینه باز کارخودشو میکنه ...شایدم حق داره  میگه من روشون شناخت دارم ولی مهمونمن سرسفرمن نمیتونم احترام نزارم ...بخدا اگراینا خسیس نبوذن  حتا برامنم خرج نمیکردن مشکل نداشتم ازاین لجم میگیرع حتا هزارتومن اونا باارزشه   ولی واسه ما رو بی ارزش میدونن

چه پررووو. این مهمون مون که گفتم بنده خداها اصلا و ابدا به نوع غذا اهمیت نمیدن. حتی گاهی نمیذارن غذا ...

اینطور مهمونی نعمته....ماهرشب اول بساط افطار مفصل   بعد کباب داریم .....اعصابم خورده  ....

هوون یه وعده برو. ببین احترام میذارن یا نه. ولی در کل سری بعد بگو میخایم مسافرت بریم جایی واقعا هم ب ...

تعطیلات سالای دیگه امکان ندارع بمونم  میرم  جایی میگم نیستم....رفتم قبلا پذیرایشون بشدت حسابگرانه وضایس

اینطور مهمونی نعمته....ماهرشب اول بساط افطار مفصل بعد کباب داریم .....اعصابم خورده ....

حق داری عزیزم . یکم تحمل کن برن 

شوهرم خوبه ولی اینروزا باهاش سرسنگینم ناراحتیم میبینه باز کارخودشو میکنه ...شایدم حق داره میگه من ...

چه مرد انسانیه . خودت باهاشون سرد برخورد کن. برن. وقتی شماها رو دعوت نمی کنن خودت رو نده بیان خونه تون تازه شب هم بمونن . خب برن هتل . نمی خوان خرج کنن مشکل شما نیست 

دیگه  ازخودمم ناراحتم  شیطان درونم زنده شده  شوهرم میگه  چه ضایع شده رفتارت   اینطوری نبودی که ....اخه منم میخام مث خودشون برخورد کنم  تا شوهرم خرید میکنه  هی میگم کمتر ....

باور کنید روزی تاالان  دوسه تومن هزینه کردیم  غیر از وسایلی که توخونه  بوده ازقبل   گریههههههههههه   

حالا خداروشکر امشب جای دیگه دعوتن رفتن   بعد فردا باز میان 

چه مرد انسانیه . خودت باهاشون سرد برخورد کن. برن. وقتی شماها رو دعوت نمی کنن خودت رو نده بیان خونه ت ...

من  دعوتشون نکردم  خودشون اومدن   سرد که نه  اما رفتارم یک رک طور کردم مثلا بچشون اشغال ریخت  گفتم  نریز لطفا عزیزم  ... ....اما خودشون  انصافا باید درک داشته باشن... 

چه مرد انسانیه . خودت باهاشون سرد برخورد کن. برن. وقتی شماها رو دعوت نمی کنن خودت رو نده بیان خونه ت ...

شوهرم  واقعا رفتاراش خیلی انسانیه    اما بخدا تو این دوره زمونه جواب نمیده   اینو هزاران بار بش گفتم