2777
2789
عنوان

وقتی با طرف میری سرقرار میگه کارتمو جا گذاشتم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 119 پست

نه به نظرم فیلمش نبود و اتفاقی جا گذاشته بود ..گشنه ی ناهار که نیست ..من جای شما بودم برای احترام به خودمم که شده خودم حساب میکردم ..رابطه ای که همون اول بخواد اینجوری پیش بره به جایی نمیرسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای از اینجور دخترا که میگن وظیفه ش نیس حرصم میگیرههههدارن مردا رو بد عادت میکنن . انگار گفتیم باید ...

همین تفکرات غلط که به فرهنگ مانمیخوره باعث شده پسرای جامعه مون روزبروز از اون اخلاقای مردونه دور بشن... !!!

چقد دلم واست سوختچون خودم قبلا اینجوری بودمالان حالم بهم میخوره از خودم

🥲🥲🙁

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید

من ی بار با یکی رفتم کافه

رل نبودیم

قصد داشتم دنگم رو بدم

موقع حساب گفت کی حال داره بره طبقه پایین حساب کنه

نچ

فهمیدم دردش چیه دنگ اونم دادم خودم😑

دعوتم از طرف خودش بود گفت بریم فلان کافه خوشکله و موسیقی زنده دارن و از این حرفا

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بیشتر ببینید
همین دیگه، باور کن خیلی پسرا الان دنبال دختری هستن که قشنگ تیغش بزنن، بدعادت کردن خیلی از دخترا، مرد ...

الان میگن دفعه اول وظیفه س هس حساب کنه دفعه های بعد دیگه دخترم باید حساب کنه 😐😐😐واقعا اول و دوم نداره

تا اخر وظیفه مرده مگه ماهی چند بار قراره برید بیرون غذا بخورید ک همونم پسره ازتون دنگ بگیره !!

نهااایت میتونیم ما هم بعد چند بار یه بستنی ذرتی چیزی مهمونش کنیم😂

دست خودم نیست جو میگیره منو موقع حساب کردن ییار برای یکی از دوستام کلی چیز سفارش داد حساب کردم گفت ب ...

یعنی چون کسی حساب نمیکنه تو باید حساب کنی .خیلی ببخشید .تا پول داری رفیقام قربون بند کیفتم .یه کارت بانکی داشته باش یا پول نقد در حد 250و نه بیشتر تا اونها هم یاد بگیرن یا خودشون پول بردارند .اینجوری جیب تو خالی میمونه اونا روز به روز زرنگ تر میشن .عاقل باش بچه