2777
2789
عنوان

من خسیسم یا حق دارم

905 بازدید | 38 پست

مهمون داریم  مهمونایی که یه ریال هزینه براکسی نمیکنن ....یه بیسکویت برابچه خودشون نمیگیرن بعد شوهرم روزی دوتومن  کم کمش  داره هزینه میکنه منم اعصابم خورد میشه  بعد بهم میگه واقعا انتظارنداشتم ازت چه خسیسی ...(مهمونا فامیلای منن) میگم نرمال خرج کن بعضی روزام غذاساده تر باشه...میگه  باشه بعد کارخودشومیکنه هی وسایل کباب میاره ....اینام معلوم نیست تاکی باشن ....من یکی دیگع قسم خوردم  ایام نوروز بعدازاین پاشم برم یه شهردور خونه نمونم که اینشکلی شه...گاهی میگم بدرک بزارخرج کنه بعد یادم میاد این مهمونا سکته میکنن هزارتومن واسه ماهزینه کنن ناخوداگاه خسیس وبدجنس میشم...

شمام مهمون دارین؟؟

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بعد برو دوروز بمون خونه شون. از مهمون بی درک و جبران نکن متنفرم. ما مهمون زیاد میاد شاید یکی شون ده بار بیاد ما یه بار رفتیم ولی همون یبار انقدر مهربون رفتار کردن که باز دوباره چند روز دیگه میخان بیان خوشحالیم

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعد برو دوروز بمون خونه شون. از مهمون بی درک و جبران نکن متنفرم. ما مهمون زیاد میاد شاید یکی شون ده ...

اصلا اصلا  امکان نداره برم...خونشون شهردیگس برمم حتما میرم هتل بس که  خسیسن  من اصلا نمیتونم مزاحم کسی بشم ولی ازاینکه ازم سواستفاده شه بدم میاد

دم شوهرت گرم ولی سواستفاده اگر میکنن خوب نیست

شوهرمو دوس دارم له کنم سواستفاده  واضح میکنن  شوهرم میدونه ولی براش مهم نیست فاز مهمون دوستی گرفته و هی ضرب المثل ازقدیم برام تعریف میکنه

فایلای خودتن یعنی ؟!

نمیدونم باید طبق قاعده مثلا مهمانوازیه خودمونو نشون بدیمو اگر توانشو‌ داریم حسابی برای مهمون بریز بپاش کنیم 

خصوصا برای کسی ک دستش تنگه ...

اما نمیدونم چرا منم حرصم میگیره اگر احساس کنم مورد سو استفاده قرار گرفتم ...

شاید منم خصیصم ...

شایدم مشکلمون اینه برای رضای خدا کار نمیکنیم چمیدونم .

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید
اصلا اصلا امکان نداره برم...خونشون شهردیگس برمم حتما میرم هتل بس که خسیسن من اصلا نمیتونم مزاحم ک ...

پس واجب شد بری حتما خونه شون 

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
فایلای خودتن یعنی ؟!نمیدونم باید طبق قاعده مثلا مهمانوازیه خودمونو نشون بدیمو اگر توانشو‌ داریم حساب ...

اره فامیل منن من کامل رواخلاق گندشون شناخت دارم  یعنی بخاطر رضای خدا هزینه کنم ثواب داره   لااقل یه ثوابی ببرم ؟؟ خخخخ