2777
2789
بخداا که یه نفرم به جانبازا و شهدا توهین نمیکنه بخدا به من بگن ماهی 500 میلیون میزنیم حساب جانبازان ...

همون دیگه میگم اگه واسه اونه بخدا ادم مدیون شونه جون بدی اصلا براشون ولی چرا بچه ای که تو اون کار هیچ سهمی نداشته الان باید مفتی قبول بشه اینو نمیفهمم

💔🌱
اصلا همه حرفاتونم که درست باشه بنظر من سهمیه داشتن باعث ضایع شدن حق بقیه میشه

چه حقی از بقیه؟شما ظرفیت خودت رو داری حق خودت رو داری اون ظرفیت خودش رو داره حق خودش رو داره اصلا ربطی به هم نداره که بخاد حق کسی باشه؟ چقدر درگیر حاشیه میشید بدون اینکه درموردش تحقیق کنید اصلا

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درسته من نوکر اون شهید اون جانباز هستم مدیونشم تا آخر دنیا و برای خود اون جانباز اگه حق من کم کنن بد ...

بله من اصلا میگم دولت هرچی می خواد بده ولی از حق بچه های طفلک نگیره گناه بخدا 

بچه مردم میاد این قدر می خونه که یکی با سهمیه اونو راحت کنار بزاره خیلی سخته واقعا 

چه منطقی داره این کار واقعا 

دولت هر ماه برای بچه هامون حقوق مجانی بریزه تا آخر عمر بهتر از این حق و ناحق کردن 

مشاوران و دوستان عزیزی که با توجه به سطح دانش و درک شما مشخصه با سهمیه قبول شدین

نگران نباشید ، تا بوده همین بوده 

هیچکس نمیتونه جلوی سهمیه تون رو بگیره ، حالشو ببرید🙌🏻

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید
صندلی کسی که تلاش کرد ولی چون سهمیه نداشت نتونست. اصلا می فهمید چی می‌گید؟؟؟ رتبه‌ش به کنار نوجوونا ...

بخاطر اینه که از دور دارید قضاوت می‌کنید و فکر می‌کنید اونی که سهمیه داره راه رو براش باز کردند بره دانشگاه ولی اصلا از قوانینش خبر ندارید که ظرفیت اونا یک چهارم بقیه هست. یعنی شما اگر ۲۰ تا صندلی باشه که باید براش رقابت کنی اون ۵ تا صندلی هست که باید براش رقابت کنه! و اینجوری هم نیست که هر رتبه و درصدی باشه بتونه بره! باید ۷۰ درصد تراز بقیه رو گرفته باشه‌. یعنی عملا فقط از جهت تراز ۳۰ درصد کمتر از بقیه تلاش کرده در صورتی که تعداد صندلی کمتری هم داره!!!

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
اصلا عدالت نیست💔ما عادیا آدم نیستیم؟روح نداریم؟مام سختی میکشیم نباید تو شغل و رشته بینمون فرق بذارن ...

بله قطعا شک نکن این نهایت بی رحمیه هر کس بچه پشت کنکوری دیده باشه می فهمه چی میگم 

وقتی یکی با اینکه جای می خواست قبول نشد با اینکه رتبش از دوست سهمیم دارش بهتر بود خیلی با بی رحمی افتاد به جون کتاباش و همشونو پاره پاره کرد 

همش این جا تموم نمیشه 

اون بچه ای که تلاش کرده علم و دانش بهتری داره نسبت به اونی که با سهمیه قبول بشه بخواد بشه دکتر یا پرستار این جا هم حق مردم ضایع میشه که از نیرو خوب انسانی محروم میشن

اگه همه برابرن و کنکور یه ازمون برابر و عادلانه بین دانش اموزاس پس صفر انداختنای سهمیه چیه؟! اهان او ...

همش شعر و وره

سهمیه که اصن هیچی بی عدالتی محض و بدترین چیزه

ولی کنکور کجاش عادلانس؟ اینکه طرف میلیاردی خرج بچه خنگش میکنه تا قبول شه؟ صندلی می‌خره؟ میفرسته خارج با پول و از اونجا میاد مستقیم دانشگاه تهران؟ کنکور 403 که پشت کنکوری ها فقط ثبت نام کردن و از ظرفیت بچه ها استفاده کردن؟ ناعادلانه ترین چیز کنکوره. من با روزی بین 14 تا 17 ساعت کاملا مفید و تراز 9 هزار پزشکی نیاوردم بعد یکیو میشناسم با سهمیه پزشکی گناباد آورده و با همون سهمیه انتقالی گرفته به شهید بهشتی. فقط کنکور ثبت نام کرده بعد مستقیم رفته پزشکی بهشتی

اون فقط کافیه زحمت بکشه ۸ صبح پاشه بره سر جلسه کنکور همین و بس بقیش حله

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
خب جلو چشمت چی دیدی؟ با چند ساعت مطالعه و چه درصد و چه ترازی، چه دانشگاه و چه رشته ای اوردند؟ حقوق د ...

جلوی چشمم تراز ۷۰۰۰ کنکور و ۶۰۰۰ معدل پزشکی ازاد زاهدان اورد و انتقال گرفت شیراز و الان داره با تراز ۷۰۰۰ پزشکی روزانه شیراز میخونه.

✝️🤍   !!! آقا درخواست ندهد!!!  

مثلا اگه پایه ی متوسطی داشته باشه و کم و بیش ی چیزایی خونده باشه این ۳ ماه ۱۰۰ خودشو بذاره چی ‍میاره ...

نخونده هم قبوله با این سهمیه. سهمیه ۲۵ خیلی زیاده. همون اصفهان و شیرازو میاره

اگ می خواد ب جایی برسه تلاش کنه فقط ...ما تاابد مدیونشونیم کاش میتونستیم ی لحظه از زندگی از دست رفته اشون رو براشون جبران کنیم بگو بهش فقط تلاش کنه توکل بر خدا گوشاش رو از حرف آدم های بی درک پر نکنه فقط همین. 

همونی ک خیلی نایسه🥰