بخاطر اینه که از دور دارید قضاوت میکنید و فکر میکنید اونی که سهمیه داره راه رو براش باز کردند بره ...
همین سی درصد تلاش کمتر طبق گفته شما مثلا میشه تراز ده هزار بدون سهمیه یه دانش اموز زرنگ و تراز هفت هزار یه دانش اموز زیر متوسط سهمیه دار. این کجاش عادلانس ک یه جا دانشگاه قبول بشن؟
بله من اصلا میگم دولت هرچی می خواد بده ولی از حق بچه های طفلک نگیره گناه بخدا بچه مردم میاد این قدر ...
اخه شما ک سواد نداری چی میگید هر طفلکی درس خوند و تلاش کرد موفق شد هرکی هم سواد نداشت و خودش رو مقایسه کرد با بجه سهمیه که سهمیه جداست و حق کسی ضایع نمیشه ب جایی نمی سه مطمعن باش خارج از کشور هم ببینید که چه امتیازهایی میدن
من ترازم از این فردی که میگید بالاتر و بهتر بود سهمیه هم داشتمقبول نشدمچرا اطلاعات غلط میدید؟
عزیزم با چشم خودم دیدم فامیل بود خودشم میدونه. شما ازاد زاهدان زدین؟!
✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️
همین سی درصد تلاش کمتر طبق گفته شما مثلا میشه تراز ده هزار بدون سهمیه یه دانش اموز زرنگ و تراز هفت ه ...
سهمیه ظرفیتش جداست آزاد جداست اینو متوجه بشین .... عادلانه ست که پدر سالم نداشته باشن عادلانه ست ک آرامش نداشته باشن بچه برو درست رو بخون عدم تلاشت رو رتبط نده ب سهمیه