2777
2789

یسریاتون انگار از غار اومدید

یخورده اطلاعاتتون رو ببرید بالا

سهمیه یه محدوده ای داره همینطور الکی قبول نمیشی

من الان سهمیه داشتم باهاش چکار کردم؟  تا اون درصد و تراز لازم رو نداشته باشی سهمیه بدرد نمیخوره

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جلوی چشمم تراز ۷۰۰۰ کنکور و ۶۰۰۰ معدل پزشکی ازاد زاهدان اورد و انتقال گرفت شیراز و الان داره با تراز ...

من ترازم از این فردی که میگید بالاتر و بهتر بود 

سهمیه هم داشتم

قبول نشدم

چرا اطلاعات غلط میدید؟ 

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

همون دیگه میگم اگه واسه اونه بخدا ادم مدیون شونه جون بدی اصلا براشون ولی چرا بچه ای که تو اون کار هی ...

مگه از حق ماها کم میشه ؟؟، تو مریض داری حق نداشته تو نداشتن بابای سالم و فکر راحت حق نداشته ...یک لحظه خودت رو بزار جاش 

همونی ک خیلی نایسه🥰

بخاطر اینه که از دور دارید قضاوت می‌کنید و فکر می‌کنید اونی که سهمیه داره راه رو براش باز کردند بره ...

همین سی درصد تلاش کمتر طبق گفته شما مثلا میشه تراز ده هزار بدون سهمیه یه دانش اموز زرنگ و تراز هفت هزار یه دانش اموز زیر متوسط سهمیه دار. این کجاش عادلانس ک یه جا دانشگاه قبول بشن؟

بله من اصلا میگم دولت هرچی می خواد بده ولی از حق بچه های طفلک نگیره گناه بخدا بچه مردم میاد این قدر ...

اخه شما ک سواد نداری چی میگید هر طفلکی درس خوند و تلاش کرد موفق شد هرکی هم سواد نداشت و خودش رو مقایسه کرد با بجه سهمیه که سهمیه جداست و حق کسی ضایع نمیشه ب جایی نمی سه مطمعن باش خارج از کشور هم ببینید که چه امتیازهایی میدن 

همونی ک خیلی نایسه🥰

من ترازم از این فردی که میگید بالاتر و بهتر بود سهمیه هم داشتمقبول نشدمچرا اطلاعات غلط میدید؟

عزیزم با چشم خودم دیدم فامیل بود خودشم میدونه. شما ازاد زاهدان زدین؟!

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید
همین سی درصد تلاش کمتر طبق گفته شما مثلا میشه تراز ده هزار بدون سهمیه یه دانش اموز زرنگ و تراز هفت ه ...

سهمیه ظرفیتش جداست آزاد جداست اینو متوجه بشین .... عادلانه ست که پدر سالم نداشته باشن عادلانه ست ک آرامش نداشته باشن بچه برو درست رو بخون عدم تلاشت رو رتبط نده ب سهمیه

همونی ک خیلی نایسه🥰

قانع کن خودتو....مهم اینه نتیجه خوبی نداره خوردن حق بچه های مردم هیچکس حلال نمیکنه

حلال رو باید اونایی کنن ک واسه این مملکت جان و سلامتی شون رو دادن تا امثال تو بتونن طبق طبق ادعا داشته باشین و دم از  زن زندگی آزادی بزنن 

همونی ک خیلی نایسه🥰

ارامش شماهم حرومه جانمممممم .

😏میبینم که به ی بچه سهمیه ای برخورد😂

افتخار اینه که خودت قبول بشی و سینتو ستبر کنی و بگی بچه سهمیه ای نیستممممم

وگرنه پدربزگ منم با سهمیه رتبه برتر کنکور میشه😂

حلال رو باید اونایی کنن ک واسه این مملکت جان و سلامتی شون رو دادن تا امثال تو بتونن طبق طبق ادعا داش ...

سهمیه ای خودش هیچ کاری واسه مملکت نکرده این یک 

دوما کسی از اون اراجیف حرف نزد پس ذهن شما نیاز به غسا داره متاسفانه 

و سوم اینکه حق خوری رو ندیدن خودش احمق بودن رو نشون میده اگرچه از یه سهمیه ای توقع بیشتری نداریم😂

سهمیه ظرفیتش جداست آزاد جداست اینو متوجه بشین .... عادلانه ست که پدر سالم نداشته باشن عادلانه ست ک آ ...

ما تا ابد مدیونشون هستیم 

جانبازان اعصاب و روان 

شیمیایی ها و...

تاول هایی که هنوز روی پوستشون هست