2777
2789
منم گفتم ۳۰۰۰ سهمیه نگفتم ۳۰۰۰ منطقه

اصلا همه حرفاتونم که درست باشه بنظر من سهمیه داشتن باعث ضایع شدن حق بقیه میشه

عاااااشق گربه هاااا🥺🤍اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من سهمیه واقعا اشتباهه حالا هرجور که باشه.... حتی دونه صندلی سهمیه ای تو دانشگاه حق اونیه که ...

این سهمیه اشتباه ترین کاره واقعا

من میگم با اینکه توی کشور اسلامی هستیم این کار عدالت نیست واقعا 

اون زمان هر کس جنگ رفته و از ناموسش دفاع کرده خودش انتخاب کرده و رفته و اگر به زور بوده باشه بازم دولت باید هرچی می خواد بهشون بده ولی این سهم رو نه 

نخیر 6 نفر بود 3 نفر محل خدمت ناحیه دوی شهر3 نفر محل خدمت ناحیه یک ناحیه دو بهتره تو شهر ما اون سهمی ...

ببین غیر ممکنه. من سالها اینو از نزدیک دیدم. شاید کسی قبول شده ثبت نام نکرده. اصلا سهمیه هیچ ظرفیتی از دانشگاه نمیگیره!

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
کنکوری نیستم حمله نکنیدولی شمایی ک داری فشار سعمیه میخوری برو این تایمو تست بزن تا جلو بیفتیخاک برسر ...

والا من از ۶ صبح تا تقریبا ۲ ظهر مشغول تست و تشریحی بودم دیگه تایم استراحتمه به بقیه باید جواب پس بدم؟

درضمن درست صحبت کن

عاااااشق گربه هاااا🥺🤍اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن..

این سهمیه اشتباه ترین کاره واقعامن میگم با اینکه توی کشور اسلامی هستیم این کار عدالت نیست واقعا اون ...

درسته من نوکر اون شهید اون جانباز هستم مدیونشم تا آخر دنیا و برای خود اون جانباز اگه حق من کم کنن بدن بهش یا اون ایثارگر خداشاهده مشکلی ندارم... چون مدیونشم کاری که کرده با هیچی جبران نمیشه... ولی از اون بچه های تن پروری که چش به سهمیه دارن حالم بهم میخوره چون اون کاری نکرده که بخاد با بقیه فرق کنه

💔🌱
آزمون های استخدامی هم همین جوره کاش فقط کنکور بود

اصلا عدالت نیست💔

ما عادیا آدم نیستیم؟روح نداریم؟

مام سختی میکشیم 

نباید تو شغل و رشته بینمون فرق بذارن 

بخداا اون دنیا باید جواب پس بدن

شاید به خاطر ظرفیتاش چون سهمیه نمیدونم 6000 منطقه دو میشناسم پزشکی تعهدی اورده ولی کرمان قبول شد اون

خب منم دارم همینو میگم!! عددایی که یه عده میگند چرت محضه! میگه با رتبه ۸۰هزار شده ۳۰۰۰ و پزشکی آورده! اصلا پزشکی بالای ۸۰۰ اونم بدترین انتخاب ها رو نمیشه آورد. یه چیز معمولی باید حداقل ۳۰۰ تا ۴۰۰ باشی. اونم میشه در حد ۷-۸ هزار ! نه ۸۰ هزار! عددای فضایی میگند و یکی که هیچی نمی‌دونه باورش میشه

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
درسته من نوکر اون شهید اون جانباز هستم مدیونشم تا آخر دنیا و برای خود اون جانباز اگه حق من کم کنن بد ...

بخداا که یه نفرم به جانبازا و شهدا توهین نمیکنه 

بخدا به من بگن ماهی 500 میلیون میزنیم حساب جانبازان یا فرزندان شهدا خوشحال میشم که ناراحت نمیشم 

ولی این بحث زندگی کلی ادمهه ، نمیدونن چند تا بچه زندگیشون نابود میشه 💔

رتبه کشور اون رو میذاری کنار رتبه منطقه خودت؟حروم خور؟ مال کی رو خورده اصلا میفهمی چی میگی؟

صندلی کسی که تلاش کرد ولی چون سهمیه نداشت نتونست. اصلا می فهمید چی می‌گید؟؟؟ رتبه‌ش به کنار نوجوونا از ۱۶ سالگی استرس و فشار روانی تحمل می‌کنن واسه کنکور. بعد اونی که سهمیه هرچقدرم درس‌خون باشه اصلا این استرس رو نداشته و نداره چون می‌دونه نهایتش سهمیه هست. 

به خدا اگه اعتقاد داری این حق‌الناسه. اگه نداری هم نه اخلاقیه و نه درست.

ببین غیر ممکنه. من سالها اینو از نزدیک دیدم. شاید کسی قبول شده ثبت نام نکرده. اصلا سهمیه هیچ ظرفیتی ...

اتفاقا میگیره اموزش پرورش درباره دانشگاه تهران گفته و گفته دو سوم دانشگاه سهمیه ایه و در واقع بچه باید با رتبه سه رقمی بیاد دانشگاه تهران ولی نمیاد چرا؟چون سهمیه دارا پرش کردن اگر حرف خوده اموزشو پرورشه سهمیه دار بیست پنجی به بالا حرامه کارش

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦