2777
2789
@dana استارتر چجوری شاد باشه ؟

برای اینکه احساس شادی و رضایت بیشتری در زندگی داشته باشید، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید. این توصیه‌ها بر اساس اصول روانشناسی و سلامت روان ارائه شده‌اند: 1. **مراقبت از سلامت جسمی**: - ورزش منظم داشته باشید، زیرا فعالیت بدنی باعث ترشح اندورفین (هورمون شادی) می‌شود. - خواب کافی و با کیفیت داشته باشید. - تغذیه سالم و متعادل را در برنامه روزانه خود بگنجانید. 2. **تقویت روابط اجتماعی**: - با خانواده، دوستان و اطرافیان خود ارتباط مثبت و مؤثر برقرار کنید. - در فعالیت‌های گروهی و اجتماعی شرکت کنید. - به دیگران کمک کنید، زیرا کمک به دیگران احساس رضایت و شادی را افزایش می‌دهد. 3. **مدیریت استرس و افکار منفی**: - تکنیک‌های آرام‌سازی مانند مدیتیشن، تنفس عمیق یا یوگا را تمرین کنید. - افکار منفی را شناسایی و سعی کنید آن‌ها را با افکار مثبت جایگزین کنید. - از مقایسه خود با دیگران پرهیز کنید و بر پیشرفت‌های شخصی خود تمرکز کنید. 4. **پیدا کردن معنای زندگی**: - اهداف شخصی و معنادار برای خود تعیین کنید. - به فعالیت‌هایی بپردازید که برای شما لذت‌بخش و ارزشمند هستند. - قدردانی و شکرگزاری را در زندگی خود تقویت کنید. 5. **مراقبت از سلامت روان**: - اگر احساس ناراحتی یا اضطراب مداوم دارید، از مشاوره روانشناسی کمک بگیرید. - از صحبت درباره احساسات خود با افراد قابل اعتماد نترسید. - به خودتان زمان بدهید و انتظارات غیرواقعی از خود نداشته باشید. 6. **تفریح و سرگرمی**: - زمان‌هایی را به فعالیت‌های مورد علاقه خود اختصاص دهید. - سفر کنید یا طبیعت را تجربه کنید. - هنر، موسیقی یا هر فعالیت خلاقانه‌ای که به شما احساس خوبی می‌دهد را دنبال کنید. به یاد داشته باشید که شادی یک فرآیند درونی است و نیاز به تمرین و صبر دارد. اگر احساس می‌کنید مشکلات روانی یا عاطفی شما شدید است، حتماً از یک متخصص سلامت روان کمک بگیرید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اینکه احساس شادی و رضایت بیشتری در زندگی داشته باشید، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید. ...

کیستی

چشمان تو ارتش هیتلر بود و قلب من لهستان بی دفاع..!    ( ELX)          ‌

برای اینکه احساس شادی و رضایت بیشتری در زندگی داشته باشید، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید. ...

اینا رو که داخل هر کتاب و مجله ای نوشته 

عمل گرایانه شو بگو 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
کیستی

به گمانم کتاب ترم دوم روانشناسی باشند 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
وقتی پول باشه شادی ام میاد

دقیقاااااااااااااا

پول رو بزار جلو مرده کفنشو میپیچه دورش شروع میکنه بندری رفتن