2777
2789
عزیزم با چشم خودم دیدم فامیل بود خودشم میدونه. شما ازاد زاهدان زدین؟!

اره عزیزم من کلا آزاد هارو زدم نشد 

هم تراز معدلم بالاتر از آشنای شما بود هم تراز کنکور 

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

زندگی راحت و مرفه ماهاهم حروممون باشه ...از نزدیک ندیدی درک نمیکنی پس لطفا ابراز وجود نکن...

من زندگی مرفه و راحت ندارم  حالا چی؟ 

خونه ماشین کار اعتبار پول  همه چیزو دادن بهشون همچیییی نوش جونشون عب نداره اون ولی

پارتی تو استخدامی و کنکور  واسه خودشون که نیست 

واسه بچشونه 

پچشون که جنگ نرفته 

بشینه بخونه 

بنظرم خانواده شهید یا جانباز اگه درست باشن خودشون نمیزارن که این امتیاز واسه پچشون تو کنکور لحاظ بسه 

رفتن جنگ کردن سر  ناموس  وعدالت حالا خودشون عدالت زیر پا بزارن؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارامش شماهم حرومه جانمممممم .

من خودم کسی هستم به شدت رو شهیدای کشورم حساسم واقعا دوسشون دارم و اینطور افرار لایفشونه که خانوادشون یه امتیازاتی از طرف دولت بهشون بدن (که الحق خوب میدن)  ولی تا جایی که حق دیگری رو نخورن  

اخه قبولی کنکور یا پارتی تو استخدامی ظلمه  

کسی راضی نیست 

ایشون سهمیه ۲۵ داشت. شما چند؟در هرحال الان شیراز داره میخونه😅

😐برگهایم

ازاد شیراز؟

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

25 درصد چیزی فراتر از معجزس تو کنکور قشنگ طرفو موشکی میبره فضا

دهنت🤣