2777
2789
عزیزم با چشم خودم دیدم فامیل بود خودشم میدونه. شما ازاد زاهدان زدین؟!

اره عزیزم من کلا آزاد هارو زدم نشد 

هم تراز معدلم بالاتر از آشنای شما بود هم تراز کنکور 

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

زندگی راحت و مرفه ماهاهم حروممون باشه ...از نزدیک ندیدی درک نمیکنی پس لطفا ابراز وجود نکن...

من زندگی مرفه و راحت ندارم  حالا چی؟ 

خونه ماشین کار اعتبار پول  همه چیزو دادن بهشون همچیییی نوش جونشون عب نداره اون ولی

پارتی تو استخدامی و کنکور  واسه خودشون که نیست 

واسه بچشونه 

پچشون که جنگ نرفته 

بشینه بخونه 

بنظرم خانواده شهید یا جانباز اگه درست باشن خودشون نمیزارن که این امتیاز واسه پچشون تو کنکور لحاظ بسه 

رفتن جنگ کردن سر  ناموس  وعدالت حالا خودشون عدالت زیر پا بزارن؟

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

ارامش شماهم حرومه جانمممممم .

من خودم کسی هستم به شدت رو شهیدای کشورم حساسم واقعا دوسشون دارم و اینطور افرار لایفشونه که خانوادشون یه امتیازاتی از طرف دولت بهشون بدن (که الحق خوب میدن)  ولی تا جایی که حق دیگری رو نخورن  

اخه قبولی کنکور یا پارتی تو استخدامی ظلمه  

کسی راضی نیست 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

ایشون سهمیه ۲۵ داشت. شما چند؟در هرحال الان شیراز داره میخونه😅

25 درصد چیزی فراتر از معجزس تو کنکور قشنگ طرفو  موشکی میبره فضا 

ایشون سهمیه ۲۵ داشت. شما چند؟در هرحال الان شیراز داره میخونه😅

😐برگهایم

ازاد شیراز؟

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

25 درصد چیزی فراتر از معجزس تو کنکور قشنگ طرفو موشکی میبره فضا

دهنت🤣

من زندگی مرفه و راحت ندارم حالا چی؟ خونه ماشین کار اعتبار پول همه چیزو دادن بهشون همچیییی نوش جونش ...

تو وقتی ی شب از حال اون جانباز و بچه اش رو ندیدی چی میگی ؟؟؟محرومیات هاش غصه هاشون رو دیدی ؟؟ مگه مرغ و خروس خونه مریضه ک بچه اش عین خیالش نباشه و راحت بشینه درس بخونه تا تو اون زندگی نباشید متوجه نمیشید انتظاری هم نیست خدا می میبینه کافیه ولی مطمعن باش اونی ک درسش خوبه الانم داره می خونه ن میاد تو سایت میچرخه و نظر میده

همونی ک خیلی نایسه🥰

تو وقتی ی شب از حال اون جانباز و بچه اش رو ندیدی چی میگی ؟؟؟محرومیات هاش غصه هاشون رو دیدی ؟؟ مگه مر ...

ببینید رفتن جتگیدن ممنونشون هستین وبراشون ارزش قائلیم ولی دولت جور دیگه واسشون جبران کنه نه اینکه بچع های بیسوادشون برن حق بقیه رو ضایع کنن