2777
2789
عنوان

کیا ازدواج دومشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 133 پست
فدات بشم من من خواننده خاموش بودم تاپیک هاتو بله دنبال میکردم و عشقت نسبت به داشتن بچه رو خیلی با تم ...

هیچ وقت برایه هیچ انسانی بد نخواه چون خدا دوست نداره دعا کن خدا انسانها رو هدایت کنه هرکی اگر در این دنیا دل شکسته باشه ظلم کرده باشه هر کار بدی کرده باشه در اون دنیا خداوند به اعمالش رسیدگی میکنه ولی با این وجود خداوند ارحم اراحمین هست و بندگانش رو میبخشه در عوضش برایه این خانم ارزو میکنم زندگی خوب و شیرینی رو تجربه کنه تا تلخی گذشته از ذهنش بره بیرون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو مغازه شیرینی فروشی کار میکنم حدود 11 ماهه عذاب وجدان انگار گرفت و حقمو نخورد و بهم مهریه م داد هم ...

تو شیرینی فروشی چه کاری انجام میدی?چجوری کارتو پیدا کردی ?منم دنبال کار میگردم

به مراکز کاریابی شوهرتون مراجعه کنید با توجه به مدرک تحصیلیت و مهارتهات بهتل کار پیشنهاد  میدن برو ثبت نام کنید بهت زنگ میزنن

فروشنده م 

یکی از دوستام بهم معرفی کرد گفت فلان جا فروشنده میخواد میری دیگه اومدم صحبت کردم با صاحب کارم و اومدم سرکار ، اوایل یه شیفت کار میکردم بعدش گفتن دو شیفت بیا دیگه الآن دو شیفت میام 

تو برنامه دیوار شهرتون بگردی کار هست خیلی جا ها فروشنده می‌خوان 

فروشنده م یکی از دوستام بهم معرفی کرد گفت فلان جا فروشنده میخواد میری دیگه اومدم صحبت کردم با صاحب ک ...

کار سختیه?من حساب کتاب ضعیفه?حقوقش خوبه راضی هستی?

من ی نامزدی داشتم ناموفق الانم با همسرم مشکل دارم میگم اگه بعدی هم مشکل پیدا کنم ک دیگه هیچ...شما خو ...

من خیلی اخه اولم دلم پیش شوهر الانم بود ولی به دلایلی خانواده اجازه نداد.تا بعد از دو تا طلاق بهش رسیدم