2777
2789

تاپیک قبلم دقیق گفتم چیشده ولی اون رفت منم ۵ دقیقه بعد اون رفتم بعد رفتم پایین دیدم نیس زدگ زدم گفت من رفتم خوت بیا من رفتم حموم اومدم تو هنوز اماده نشدی ،تازه از حموم در اومدم اون رفت تا من موهام سشوار بکشم اتو کنم ارایش کنم او در اومد دیگه کامل اماده بودم ۵ دقیقه بعد اون بخدا ۵ دقیقه شالم یر کردم کیفم برداشتم رفتم دیدم رفته ..گفت اسنپ بگیر بیا منم گفتم متاسفم برات ما زنو شوهریم مثلاا 

تو نمازشب دعام میکنید.برای🌱شفا🌱من یه💫حمد💫میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

الان برم خونه مادر شوهدپم یا نه بمونم ساعت ده و نیم یا ۱۱ برم که خانوادش بفهمن  خاتوادش که  خوشحال میشن اما داداشاش خوبتن تف میکنن تو روش 

تو نمازشب دعام میکنید.برای🌱شفا🌱من یه💫حمد💫میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نرو لطفاً به مادر شوهرتم زنگ بزن بگو تا ناراحتی پیش نیاد 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
بیشتر ببینید

😁ترسیده خونه مادرش جا به جا بشه و گم بشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
چقدکم حوصله هست شوهرت سعی کن بهش یادبدی که منتظرزنش باشه ونزاره بره.بگواگرکمی مرا ادم حساب میکردی نم ...

اخه زیادم منتظر مونده باشه، تو خونه نشسته بوده دگ

سر پا زیر بارون واینستاده که