2777
2789
عنوان

ساعت سه شب با ماشین زدم بیرون دعوا

424 بازدید | 24 پست

شوهرم سر یه بحث مسخرهههه توی ماشین زد منو 

انقدر گریه کردم چشمام کور شده بود 

اومدم خونه ساک بستم خواستم برم نذاشت

با کلی خواهش تمنا گفت تو بمون من میرم بیرون تا تو اروم بشی ساک بست رفت توی ماشین توی کوچه کشیک ترسید برم 

اما تا دیدم پیاده رفت سوپری ساکم برداشتم ماشینمو برداشتم رفتم واقعاااا نمیدونستم چ کنم فقط روندم تا اروم بشم سریع رنگ زد کلی زنگ زد ج ندادم 

دیدم حیفه زندگیم ب سختی شد خونه بخرم شوهرمم از همههههه نظر عالی بود بجر عصبانیت بی خودش همیشه اولویت زندگیش بودم بیشتر از مادرش منو میپرسته 

میدونستم اگه برم پیش بابام طلاقم میگیرن ۶ تا داداش دارم 

مخصوصا اگ میفهمیدن  چندبار دستش روم بلند شده 

بهش پیام دادم اگه تعهد کتبی میدی که دیگ دستت سرم بلند نشه روان پزشک هم میای 

اوکیه 

( همیشه زود عصبی میشه) 

گفت باشه منم برگشتم خونه اون با ماشین توی خیابون دنیالمه .. بهش نگفتم اومدم تا بیشتر بگرده 

دیدم خیلی داره جلز میکنه گفتم برگشتم خونه پات خونه نمیذاری تا موقعی که من بگم

شوهرت معلومه زندگیشو و تورو دوست داره من اینکارو کرده بودم شوهرم زنده ام نمیزاشت نصف شب برم بیرون

به رسم اسفند و اخر سال من هم دل تکانی میکنم، همه چیز را کنار میگذارم جز یاد تو که زیر خروارها خاکی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کاش دل بکنه طلاقت بده هردوتون اینطوری روی ارامش میبینین خیلی مسخرس رفتار بچه گونتون

یکی شما بگیره بزنه چه واکنشی نشون میدی؟ قطعا اگ بی واکنش بودم سری بعدم اجازه میداد 

تقصیر منه سری های پیش تعهد نگرفتم

با ماشین تا دم خونه پدرم رفت و برگشت

بازم دیگه یکم بیشتر فکر کن قبل انجام کاری عزیزم

به رسم اسفند و اخر سال من هم دل تکانی میکنم، همه چیز را کنار میگذارم جز یاد تو که زیر خروارها خاکی 

اگ شرایط جدا شدن ندارین با تعهد ووکالت طلاق وحضانت بچه بگیرین کوتاه بیاین در این صورت گذشت نکنید اینجور رفتار اشتباه پروو شون نکنید 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  https://imgurl.ir/uploads/a332432_B612_20220521_202824_580.jpg                                                    https://uupload.ir/view/b612_20220521_205334_348_byba.jpg

بیشتر ببینید
یکی شما بگیره بزنه چه واکنشی نشون میدی؟ قطعا اگ بی واکنش بودم سری بعدم اجازه میداد تقصیر منه سری های ...

خوب کاری کردی من که خوشم اومد 

کاملا با حرفت موافقم 

هیچ چیز نمیتونه کتک زدن مرد رو توجیه کنه 

🌱✨

اگ شرایط جدا شدن ندارین با تعهد ووکالت طلاق وحضانت بچه بگیرین کوتاه بیاین در این صورت گذشت نکنید این ...

شرایط دارم اما بهشم گفتم دفعه اخری هست ک بخشش نشون دادم

یکی شما بگیره بزنه چه واکنشی نشون میدی؟ قطعا اگ بی واکنش بودم سری بعدم اجازه میداد تقصیر منه سری های ...

منم حق رو بهت دادم که میگم طلاق بگیر این چه وضعشه الان پست های قبلیت رو خوندم کتک زدن دیگه چه وضعیه مگه گاوه که میزنه 

خواستم واقعا بترسه… وقتی دیدم کتک زدن از نظر اون چیز خاصی نیست داشتم روانی میشدمممم

حالا که تونستی راضیش کنی تعهد بده حتما بعد تعطیلات اقدام کن تعهد بگیر ازش

خوب کاری کردی من که خوشم اومد کاملا با حرفت موافقم هیچ چیز نمیتونه کتک زدن مرد رو توجیه کنه

هم ترسوندمش گذاشتم فکر کنه رفتم خونه پدرم

هم تا اونجا رفت دید نیستم 

گوشیم ج دادم الکی گفتم میرم حایی که دستت بهم نرسه در صورتی ک برگشته بودم خونه