2777
2789

لایه بردار پریم مبخوام بخرم. ویتامین سی برای پویت خیلی خوبه ولی میترسم جوش بزنم. بجاش چی مینونم بزنم؟ یا ویتامین سی مارک خوب و‌قیمت مناسب ک برای پوست چربم مناسب باشه سراغ داربن؟

تونر هم قصد داشتم بخرم یا ناک یا ریوال دیگه نشذ اینا احتمالا ژئوباتیک بگیرم مدل ضدلک 

گلم من ویتامین سی پریم زدم همون چند بار اول کاملا نتیجه رو حس کردم من چند ماه پیش ۸۰۰ خریدم پوستمم چ ...

جوش هم داره پوستت؟ من جوشام درمان کردم ولی هنوز گه کاهی جوس میزنم

ی کم لک باقی مونده فقط روی پوستم میخپام اونت دذمان بسن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوش هم داره پوستت؟ من جوشام درمان کردم ولی هنوز گه کاهی جوس میزنمی کم لک باقی مونده فقط روی پوستم می ...

نه جوش نداره گاهی میزنم ولی کمه 

من به پریم اعتقادددد واقعی دارم عالی بود برا من حتی یدونه رو تموم نکردم 

گلم من ویتامین سی پریم زدم همون چند بار اول کاملا نتیجه رو حس کردم من چند ماه پیش ۸۰۰ خریدم پوستمم چ ...

منم دو هفته پیش دکتر رفتم برا لک همین داد گفت شبی یبار به کل صورت هم میزنی .ولی ویتامین سی اگ صورتش خشک باشه خشک تر می‌کنه درسته باید بعدش آبرسان زد 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

منم دو هفته پیش دکتر رفتم برا لک همین داد گفت شبی یبار به کل صورت هم میزنی .ولی ویتامین سی اگ صورتش ...

من ابرسان نمیزدم پوستم چربه . ویتامین سی پریم میزدم با لایه بردار و یه سرم دیگه ک یادم نیس چی بود چون اون زمان چندتا سرم باهم خریدم‌نمیدونم‌ کدومش استفاده میکردم ولی یادمه آبرسان نزدم

لک های قهوه ای داشتم برطرف شد

چقدر عالی منم لک قهوه ای مونذه

ولی خیلی کمه و قذیمی شده تقریبا خداکنه از بین ببره ولی همش میترسم جوش بزنم باهاش چون من جوشام رو‌با راکوتان درمان کردم و پروسه طولانی گذروندم واقن میترسم برگرذن

من ابرسان نمیزدم پوستم چربه . ویتامین سی پریم میزدم با لایه بردار و یه سرم دیگه ک یادم نیس چی بود چو ...

من فکر میکردم ویتامین سی پوست رو خشک می‌کنه 😐

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی