2777
2789
عنوان

شوهدم من گذاشت دم در موندم خودش رفت برم خونه مادر شوهرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 58 پست
الان برم خونه مادر شوهدپم یا نه بمونم ساعت ده و نیم یا ۱۱ برم که خانوادش بفهمن خاتوادش که خوشحال م ...

بابت امضاتون‌لایک‌کردم🥲❤️

تورا من چشم در راهم شباهنگام.. 🌌🌒

اگه می‌خوابیم جدا سین که معلومه دیگه از همین الان جودشو جدا میدونه

بعد برگشتنی از خونه باباش من خیلی لگن درد دارم سر روماتیسمم کمرمم یه مدته خیلی درد میکنه یکمم بیرون راه رفته بودموچهارشنبه سوری داشتم میمردم رسما ،بعد پدر شوهرم گفت پیاده برین دیگه برا چی اسنپ یگیرین شوهرم رو هوا گرفت گفت  پیاده میرم منم گفتم من زانوم درد میکنه نمیتونم پیاده برم اسنپ بگیرم ،جالب اینه پدر شوهدم تا دم کوچه نمیره میگه زانو درد دارم  با ماشین میره در صورتی که میتونه .. 

من روماتیسم دارم دارو نمیخورم دردامم اوج گرفته خیلی . 

بعد گفت نه کنه نه 

تو نمازشب دعام میکنید.برای🌱شفا🌱من یه💫حمد💫میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دیدم بهدهیچ صراتی مستقیم نیس  گفتم باشه تو برو من اسنپ میگرم میام رفت بعد من نشستم بهش اس دادم من درد دارم لطفا اسنپ بگیر 

بعد جواب نداد زنگم میزدم بهش . 

بعدش بهش اس دادم وایسا میام باهات .

اومد جلو در پیاده رقتیم .. 

این برا روز چهار شنبه سوری بود امروزم اینجور کرد الان برادر شوهدم زنگ زد گفت بیام دنبالت گفتم اخه لباسام در اووردم حتی نگفت خوب بپوش میام .. گفت باشه بلشه خدافط منم قط کردم 

من نگفتم نه هاا گفت اللن بیام دنبالت چون این تایم میره سر کارش همیشه کارشم دست خودشه ها  حالا یسری جزییات داره ولش..

مادرشوهرت زنگت نزد بگه کجایی چرا نیومدی؟؟

بالا تر گفتم برادر شوهدم گفت که  ننه بهم زنگ زد گفت بیام  دنبالت منم اونجور گفتم چون قصد ندارم الان برم قصد دارم ۱۱ برم 

ترسیده جا گیرش نیاد بدو بدو رفته؟از طرفی اگه نری جلو مادر شوهرت بد میشه از طرفی بری شوهرت همیشه همین ...

نه بابا بدونه جا گیرش نمیاد با اسنپ میرم جلو درشون جا هس 

چقدکم حوصله هست شوهرت سعی کن بهش یادبدی که منتظرزنش باشه ونزاره بره.بگواگرکمی مرا ادم حساب میکردی نم ...

بعدا من بخدا ۵ دقیقه حتی یه دقیقه بیشتر نشد فقط شال مانتو تن کردم   کیف برداشتم رفتم  بعد اون رفتم مثل همیشههه تا اومن ماشین از پارکینگ در بیاره اینا ... من در میام ،

ترسیده جا گیرش نیاد بدو بدو رفته؟از طرفی اگه نری جلو مادر شوهرت بد میشه از طرفی بری شوهرت همیشه همین ...

بخون ببین چهار شنبه سوریم چیکار کرد 

اخه زیادم منتظر مونده باشه، تو خونه نشسته بوده دگسر پا زیر بارون واینستاده که

بعد اخه اصلااا نه تو خونه منتطرم موند نه بیرون تو خونه که تا اون از حموم در بیاد من اماده شده بودم تا اون موهاش  سشوار بکشه اتو کنه  باقی کارام کردم تموم شد  مثل همیشه اون رفت اشعالارم برد تا ماشین از پارکینگ در بیاره وایسه درش بسته شه  من میرم در جلا ۵ دقیقه بعدش  حتی خونه بود هم منتطرم نموند و حتی وقتی رفت دم درم منتطرم نجوند اخه بره یه ربع طول بکشه بعد بره  کلا اصلاااا بدو رفت سر اسن اصلا جا خوردم