2777
2789
عنوان

حالا میفهمم چرا ارث دختر نصفه

| مشاهده متن کامل بحث + 5005 بازدید | 203 پست
دقیقاااامرد های بی رگ و غیرتی هستن که فقط بخور و بخواب بعد زن های بیچاره میرن جون میکنن

مگه توی اسلام تاکید بر بی غیرتی مرد و نان آور بودن مرده عزیزم؟ 

اصل اسلام اینه که مرد نان آور باشه نه زن

پس اینکه مرد بی غیرت و تنبله ربطی نداره به قانون اسلام

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این چه توجیحیه؟؟؟ مرد چون خرج خونه میده ارثش دوبرابره ؟ پس این همه زن که خرج خونه میدن چی؟؟

اینا زن شاغل ندیدن تا الان. هرچی بوده به رسم قدیم بوده.

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

شوهراتونو درست انتخاب کنید بعد برای چیزی که همه میدونن اشتباهه دلیل الکی نیارین. اون مال توعه تو هم ...

از نظر ما اشتباه نیست. 

چون ارث زن تحت مالکیت خودشه ولی مرد نه. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
خب تو نباید رو بدی فکر کردی عروس اینجوری نیست؟ اون ارث برای دختره نه داماد و کسی که جدی نباشه و به ز ...

الان من یخورده قرض کردم وظیفشون می‌دونه حیف زحمت پدر مادرم 

کاربری دست دو نفر👧
اینا زن شاغل ندیدن تا الان. هرچی بوده به رسم قدیم بوده.

درست حرف بزن خانم محترم

زن شاغل دیدیم خودمونم هستیم

ولی زن شاغل درآمدش برای خودشه نه برای خانوادش

تامین معاش خانواده با مرده نه زن

بیشتر ببینید
دوماه دیگ قرار بوده ی پول گنده بگیرم پس می‌دیم ولی نمی‌دونم چیکار کنم

اصلا اینکار رو نکن منم تجربه مشابه دارم و شده بود وظیفه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

از نظر ما اشتباه نیست. چون ارث زن تحت مالکیت خودشه ولی مرد نه.

خیر. برای خودشونه هر دو نفر.

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

خب تو‌ نگیر از خانوادت بزار نگه دارن واسه داداشت زنداداشت بخوره.این چه حرفیه واقعا....اگه طرف میده ب ...

زن های نی نی سایتی حاضرن نیمی از ارث رو که غالبا ارزش زیادی داره و برای اکثر خانواده ها حداقل چند میلیاردی میشه از دست بدن ولی مقابل شوهر قاطع نباشن

اصلا تو صد میلیون هم به تدریج برای شوهرت خرج کنی بهتره تا چند میلیارد رو ببازی به برادرت 

استارتر شما هر ارث و پولی از خانواده میگیری به شوهرت نگو یکم چراغ خاموش پیش برو هیچی نمیشه اصلا در این مسائل تا تو نخوای نه نیاز به حضور و اطلاع شوهرت هست نه بویی میبره

خودت اینطوری عادتش دادی. حالا بجای بحث و دعوا عمل کن.

نداشت الان چیکار کنم چیزی می‌خوام یکم گرونه یجوری با تعجب میگه ک خونوادم بخرن چرا بهش گفتم یا مثلاً من لیاقتشو ندارم خیلی ناراحتم 

کاربری دست دو نفر👧
درست حرف بزن خانم محترمزن شاغل دیدیم خودمونم هستیمولی زن شاغل درآمدش برای خودشه نه برای خانوادشتامین ...

ولم کنین تورو قرآن!

مگه سال چند زندگی میکنین که این اعتقاداتو دارین؟