2777
2789
عنوان

پایتخت هفت🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 86351 بازدید | 894 پست
کامنت ها رو میخونیوای خاله زنکینوای ب شما چوای وای هایاااعزیزم تو تمام کشور ها سریال رو مردم قضاوت م ...

دقیقا خب بیا نظرتو بده چکار ب بقیه داری نمیخوای نیا فرش قرمز ننداختن که برات 

کامنت ها رو میخونیوای خاله زنکینوای ب شما چوای وای هایاااعزیزم تو تمام کشور ها سریال رو مردم قضاوت م ...

آره بابا 

یه فیلم طنزه 

حالا هی تحلیل و نقد و بررسی 

خوبه دو قسمت پخش شده 

مگه فصل های قبلی چی بود چ محتوای خاصی داشتن 

من به امید زنده ام ☘️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا خب بیا نظرتو بده چکار ب بقیه داری نمیخوای نیا فرش قرمز ننداختن که برات

ب شما چ عزیزم منم نظر خودمو گفتم چرا دخالت میکنی ریپ می‌زنی منم نظر اونا رو خوندم گفتم 

چیکار ب تو داشتم بهت برخورده

تو ترکیه و امریکا این همه سریال میسازن راحت میشه نقد و برسی کرد چون بیننده من و تو هستیم

حالا چ اتفاقی افتاده؟!

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

ب شما چ عزیزم منم نظر خودمو گفتم چرا دخالت میکنی ریپ می‌زنی منم نظر اونا رو خوندم گفتم چیکار ب تو دا ...

بابا من بهت گفتم دقیقا 🥲🥲😁

یعنی تاییدت کردم 

اینایی که میگن چرا بد میگید از فیلمو انتقاد میکنیدو دارم میگم خب انتقاد نکنید مگه اجبارتون کردن 

چکار ب تو دارم 😿 

اره۶ فصل ما به اونا عادت کردیم اینا یجوریکاش بهروز قبلی هم میبود

نویسنده تا پنج سیروس الوند بود. یه آدم ساده دل و پاک و باسواد و شاد و وطن دوست که فوت کرد

نویسنده اینا تنابنده هست. یه آدم پول پرست منفی نگر و بی سواد در فیلمنامه نویسی . شش و هفت و داستان سیاه نما و پر استرس و مزخرف

کارکترا شخصیتشون زیادی مقلوب شده...همه طبق معمول عاقل و محافظ رفتار و عمکلکرهای نقی....نقی مثل همیشه حسود و عجول... فهیمه درگیر روابط برادر و بچه هاش...ارسطو و یک ماشین سنگین حالا هر نوعش... تازه این وسط ها بی حوصلگی و لحن حرف زدن هما هم بشدت تامل برانگیزه...نقی ساکت هیس..چقدر حرف میزنی🥴

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

این دوتا هم مالی نیستن جدیدا رو میگم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

سلام عزیزم ببخشید اسم نویسنده اش که فوت شده کی بوده؟

خشایار الوند

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 کاربری دست دونفره 👩🏼👩🏻

بیشتر ببینید